SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
F08/09

Kickoff (inom kort) plus Ängelholm Outdoor - Dag 2
2022-08-02 19:37
Foto R. Tydie

Hej på er!

 

Grymt jobbat av tjejerna i hettan och deras form är verkligen stigande. Varje match är bättre än den förra och det blev ju en riktigt spännande sista match som fick avgöras på straffar. 

Först lite info - Kickoff inom kort. 
Vi vill köra en kombination av en fredagsträning plus en kickoff för tjejerna. Vi behöver prata om mål för nästa säsong och att tjejerna får ge oss tränare feedback på ett konstruktivt sätt (och vice versa). Plus att komma ihop ännu mer som lag. Vi kommer med info om det så fort vi vet mer, men vi vill VERKLIGEN att tjejerna försöker komma på kickoffen så att alla kan stå bakom de mål vi sätter upp. 

 

Ängelholm Outdoor - Dag 2

Vi pratade mycket om att gå ut och verkligen vilja kämpa för varje boll och att våga hålla i bollen. Vi upplevde att det blev bättre och bättre och det är viktigt att komma ihåg varför vi är på Ängelholm Outdoor.

  • Spela matcher och känna nerv. Matcher är ett det bästa sätt och få ett kvitto på vad vi måste öva på och vad som redan fungerar. 
  • Har roligt som lag och faktiskt köra saker tillsammans (Corona har ju inte varit nådigt mot våra tjejer)
  • Våga! Våga hålla i bollen även om man tappar den. Våga slå en lurig passning, även om det inte alltid går fram. Våga göra ett hårt utkast för att försöka göra mål. Våga slå en straff även om den alltid inte går in. 
  • Vinna då? Jo, vi tränare är också en samling dåliga förlorare. Vi kommer alltid att försöka vinna varje match så klart. 

Rock on tränarna

 

 
Sponsorer