SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Herr A

Herrarna hakar på i toppen
2023-10-23 15:08

Efter förlusten i premiären har herrarna radat upp segrar. Den fjärde på raken kom under fredagen när Munka Ljungby besegrades på bortaplan. Efter en tillknäppt inledning på matchen kopplades ett målmässigt övertag under andra perioden. Hugo Göransson gjorde de tre första målen när ledning 4-1 kunde skrivas in i protokollet efter 40 minuters spel.

  • Efter lite måltorka från min sida var det väldigt skönt att få göra mål, säger Hugo som fyllde på med ytterligare två i tredje perioden.

Sista perioden inleddes med två snabba mål från våra motståndare, men utdelning i power play och ett uppoffrande försvarsspel gjorde att slutsiffrorna kunde skrivas till 7-3 i en tuff bortamatch.

  • Jag tycker det är ett rättvist resultat. Vi är bättre än dem och får även med oss en stabil bortavinst som tyder på det, säger Göransson.

Hugo startade sin innebandykarriär i Stanstad, men har spenderat de tre senaste säsongerna i succélaget IBK Genarp, innan han vände hem under sommaren.

  • Det är precis samma sköna atmosfär som jag minns från när jag spelade i Stanstad för några år sedan. Ser även fram emot att kötta på denna säsongen och förhoppningsvis spela i division 2 nästa säsong, avslutar femmålsskytten som närmast kan se fram emot hemmamatchen mot topplaget Willands.

Matchen mot Willands spelas på lördag med start 12:30 i Bråhögshallen.


Nyhetsarkiv
Storseger för herrlaget2023-10-19 09:03
 
Sponsorer