SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Herr A

Herrarna hänger på i toppen
2023-11-28 09:22

Ett favorittippat Stanstad åkte till Kirseberg för bortamatch mot Malmö FBC under lördagen. Motståndarna, placerade sist i tabellen, hade så långt haft svårt att få med sig poäng trots många jämna matcher.

 

Inledningen blev både svängig och målrik, samtidigt som den följde ett mönster vad gällde gjorda mål: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, 4-3, 4-4.

 

När Patrik Nordgren gav Stanstad ledningen knappt fem minuter in i andra perioden, hölls också övertaget hela vägen in till seger 13-6.

 

Markus Ekholst (i slutet av andra perioden) och Lukas Mikola (i början av den tredje) såg med sina första mål för säsongen till att utgångsläget förbättrades inför slutkvarten.

Vi har i de flesta matcher haft någon spelare som gör extra många poäng och den här matchen var det Patrik Nordgren som noterades för fyra mål och två assist.

Närmast väntar Örkelljunga på hemmaplan 13:00 på söndag.


Nyhetsarkiv
Storseger för herrlaget2023-10-19 09:03
 
Sponsorer