SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
P08/09

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
IK Stanstad P08/09
Vi hälsar alla barn födda 08-09 välkomna till vårt härliga lag för killar
 
Träningstider 22/23:
Måndagar (udda veckor) 18.15-20.15 (Bråhögshallen)
Tisdagar (jämna veckor) 18.30-20.15 (Bråhögshallen)
Onsdagar 17.45-19.30 (Bråhögshallen)
 
Vill Du anmäla ditt barn till P08/09 så kan ni komma ner på ett träningstillfälle och prova på och anmäla Ert barn här http://sportadmin.se/hemsida/form/?ID=11093
 
Vinst hemma med bra spel
2023-01-31 12:05

I söndags tog P08/09 emot ett obesegrat Lönsboda IBK. Efter en mindre lyckad insats helgen innan mot VV-84 SK Bjuv där laget första förlust denna säsong kom, så kom killarna in på banan med en stor revanschlusta. Och på vilket sätt de tog revansch sedan. 

Under första period kom inga mål. Vi hade spelövertaget men fick inte in bollen. Lönsboda hade också några vassa chanser men Elias Mikola hade bra kontroll över målet. 

Andra perioden fortsatte som första, vi hade övertaget men fick inte in bollen. Tills 12.16 in i perioden då Elias Sundberg sköt ett skott som via Viggo Marmberg gick i mål. Målet gav killarna ännu mer energi och självförtroende. 

För när de kom in i tredje körde de verkligen gasen i botten. Mål av Elias Sundberg efter 1.57 och sen fyllde Jacob Hansson på med 3-0 efter 2.44, assist Johan Harmby. Killarna höll även lugnet när vi fick en utvisning efter 6.27 och höll alla skott på behörigt avstånd. Inte förrän efter 13.30 fick Lönsboda hål på oss, men när de sen var en man för mycket på plan 20 sekunder senare så tog Linus Jönsson vara på ytorna som fanns och satte spiken i kistan med 4-1 efter 13.50.

Denna matchen visade verkligen killarna vad de går för och visade ett spel som vi är stolta över. Träningen i veckan innan hade gjort nytta och nu kör vi vidare på samma linje. Med samma fart och samma kämpaglöd mot Malmhaug IFB på söndag. 

Forza Stanstad, heja di blåe

Härlig söndagsmatch
2022-12-11 16:46

Efter två lite lättare matcher så åkte IK Stanstad P08/09 idag till Södra Sandby för en match mellan två lag som var obesegrade. Vi leder norra serien och IBK Lund Södra Sandby leder södra. Vi visste på förväg att det skulle bli en tuff match. Vi har mötts många gånger och det har alltid varit härligt tighta matcher med bra spel. Det blev inget undantag idag. Det var en match där vi höll i taktpinnen mestadelen av matchen och hade det mesta spelet på deras planhalva. Vi tar ledningen i första perioden ganska fort genom Jacob Hansson, assisterad av Linus Jönsson. Tyvärr håller vi inte ledningen längre än några minuter innan de kvitterar. Andra period blir ett ställningskrig utan några mål. De spelade ett väldigt disiplinerat och tight försvarspel som vi hade lite svårt att få hål på. Många härliga fighter och bra kamp. Vi håller spelet högt och styr spelet men inga mål. Inte förrän 9 minuter in i sista perioden då Liam Nebrelius får till ett skott utifrån som letar sig in i mål, assist av Noah Axenklev. Vi drar tyvärr på oss en utvisning när det är tre minuter kvar som IBK Lund Södra Sandby drar nytta av och kvitterar när det är lite mer än minuten kvar. 2-2 blir slutresultatet. Vi är grymt stolta över spelet som vi presterar och vi är helt klart på rätt väg och nu längtar vi till nästa lördag då Bromölla kommer på besök. 

Hemmapremiär
2022-10-11 20:36

I söndags hade vi i P08/09 hemmapremiär. Och vilken hemmapremiär det blev när Höllvikens IBF P08/09 kom på besök. 

 

Första perioden började i ett härligt tempo. Killarna verkade verkligen vara på spelhumör efter att ha gjort sitt första inspring till tonerna av AC/DC. Många målchanser, med både ribba och stolpskott, och bra spel gav till sist resultat och efter nio minuter kom vårt första mål. Kort därefter kom även nummer två. Periodpaus med 2-0 kändes bra.

 

Andra perioden hann knappt börja innan Höllviken reducerade till 2-1. Vi var nog inte riktigt på tårna från början. Men sen ordnade upp sig och det var bra och tufft spel från båda lagen som resulterade i varsitt mål innan pausvilan.

 

Med 3-2 med oss in i sista perioden körde verkligen grabbarna gasen i botten. Mellan minut fyra och åtta kom fyra mål, tre till oss och ett till Höllviken. Det var ett härligt "go" i killarna och medvinden gav en härlig känsla i båset. Efter en "planerad" frislagsvariant som gav mål så blev slutresultat 7-3. 

 

Theo Elofsson var på bra humör och stod för tre av våra mål. Johan Harmby nästan lika bra med sina två och varsitt av Vidar Wremert och Jacob Hansson. Mycket bra att ta med sig till nästa match som blir borta mot Lönsboda IBK P08-10 den 22/10. 

FCH Cup
2022-09-18 08:43

På lördagen åkte vi upp till Helsingborg för att spela FCH Cup. Dagen började tidigt, samling kl. 07.15.

Dock märktes det inte särskilt mycket i första matchen mot IBK Skurup/Genarp där vi kämpade och krigade, där båda lagen hade chanser att avgöra, men fick dela på poängen, 1-1. Mycket bra att ta med sig och vårt nya spelsystem 2-2-1 börjar sätta sig mer och mer. 

I andra matchen var vi inte på tårna från början och släppte in några bollar direkt och sen tappade grabbarna helt gnistan och lät det rinna iväg till 0-9. 

I åttondelsfinalen fick vi möta Höllviken IBF. Ett Höllviken vi haft stora problem med förr. Där gör vi vår bästa match och tvingar Höllviken till att verkligen kräma ur allt de har för att tyvärr vinna matchen med 4-3, efter att vi haft ledningen men inte orkade stå emot. Denna matchen ska vi verkligen ta med oss, för vi tar många bra beslut och spelar på ett sätt som vi ska jobba vidare på och verkligen kämpade för varandra. Efter att ha förlorat med 0-9 och sen komma tillbaka och göra dagens bästa match mot dagens bästa motstånd och nästan vinna. Det visar rätt inställning. 

 

Nu ser vi fram emot en seriepremiär om två veckor. Heja Stanstad!

Träningsmatch mot Lomma FBC
2022-09-07 22:33

I söndags mötte vi Lomma FBC i en träningsmatch hemma i Bråhögshallen. Vi fick provat på vårt nya spelsystem och killarna verkade gilla det. Vinst med 3-2 och mycket bra spel. Vi spelade även en träningsmatch mot P07 innan i veckan och spelade 1-1 där.

 

Vi ser fram emot en spännande säsong. 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer