Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkomna !
Lagbild 2019/2020
Ni hittar även oss på Instagram där ni kommer att kunna följa oss lite inside !! 
Bara att söka efter stanstadh4 ! 
Stötta vårat div4 gäng med att köpa kryddor!
2020-09-13 13:22
Via följande länk så kan du köpa väldigt fina och smakrika kryddor! Mvh
Div 4 gänget! 
Rutinerat nyförvärv !!
2018-10-14 12:56
Marcus Åkesson
Då var det dags för seriepremiär i herrarnas div 4 för våran del! Då vi fick stå över första omgången efter att Oxie drog sig ur serien! 

Vi välkomnar Marcus Åkesson !! 

Tjena Marcus , hur känns det inför den kommande säsongen i den blå tröjan?

Tjenare, jo då det känns bra. Man har fått en positiv känsla från laget, det är ett glatt gäng och det är roligt. Ska bli skönt att komma igång igen

Hur kommer det sig att du valde att byta den gula tröjan mot blå ?

Det va egentligen bara på grund av flytt och jobbförhållande. Blev för lång pendling och försena kvällar, sen har brossan tjatat bra på en.

Vilken egenskap på innebandy planen skulle du säga är din svagaste?

Ja du svår fråga men om man ska va ärlig så är det väl mitt humör. Stor vinnarskalle går det inte som man vill så kommer de märkas.

Fyrasnabba
Chips eller ostbågar
Cola eller fanta
Ostfralla eller scones
Mål eller assist

Chips
Cola
Nybakad scones
Skönt att göra mål men en läcker pass som leder till mål e bättre

Ida kommenterar:
I Marcus får vi precis vad vi behöver , en spelare som är långt fram i sin utveckling och som kan avgöra matcher. Med hans rutin så kan han hjälpa dom yngre spelarna att ta ännu ett kliv och samtidigt utveckla sig själv. Det ska bli riktigt roligt att se Marcus på planen i den blå tröjan tillsammans med grabbarna i laget.

Vi tackar Marcus och Ida för pratstunden och ser fram emot vår premiär om endast ett par timmar.

41 dagar till seriepremiären !!
2018-08-26 12:04
Och vi passar på att välkomna ett nytt tillskott till laget ! Och det är Julius Rosengren som kommer att kämpa om platsen mellan stolparna! 

Välkommen till stanstad , vem är du?
Svar: Ja den frågan ställer ja mig varje dag.

Beskriv dig själv som spelare , med endast 3 ord?
Svar : Ger alltid allt

Vad tror du om den kommande säsongen?
Svar: Det ända jag vet är att det kommer bli väldigt spännande säsong!

Vilken match ser du mest fram emot?
Svar: Jag ser fram emot alla borta matcher mest.
Hur snabb skulle du säga att du är? Svar: Snabbare än Hermes.

Ida kommenterar: Julius kom till oss som back men har nu skolat om sig till Målvakt och han visar en enorm vilja att utvecklas! Det kommer att bli en spännande resa att få göra tillsammans med julius och sen hur långt han kommer att vandra i den nya rollen som målvakt!

Vi tackar Ida och Julius för denna pratstunden!


Fortsätter bygga upp truppen !
2018-08-25 16:49
Daniel Persson
Hejsan då var det dags att presentera ännu en spel pjäs den kommande säsongen! Och det är ingen mindre än återvändaren Daniel Persson! 

Välkommen tillbaka till Stanstad , hur känns det att dra på sig den blå tröjan igen?

Svar: Tack så mycket! Jo det känns förbannat kul, det var här jag började spela som knatte så det är bara kul.


Vad tycker du om försäsongen så här långt?

Svar: Försäsongen har varit tuff, men samtidigt så ska man satsa och sluta bra i serien så är det ett måste.


Vad är ditt intryck av truppen såhär långt?

Svar: Truppen känns bra, har bara haft en innebandyträning så kan inte säga så mycket om just innebandyn men det är många sköna typer så det här ska bli bra!


Vad är det roligaste med innebandy?

Svar: Det roligaste med innebandyn måste vara farten. Det är tempo hela tiden och när man väl lärt sig behärska tempot så blir innebandyn jävligt rolig.


Vad var det som fick dig att välja just stanstad till den kommande säsongen?

Svar: Jag såg ett erbjudande om provträning och blev sugen. När jag sen såg att det var min moderklubb så var det ett måste. Inget jag ångrar!


Ida kommenterar: Vi är glada över att ha fått in en spelare som Daniel till oss då han bidrar med en sådan otroligt vilja att allt ska göras till 100 % ! Slitvarg som kämpar sten hårt i varje kamp för att vinna boll! Det ska bli roligt att få jobba med Daniel !


Vi tackar Daniel och Ida för denna pratstunden!

Referat: Malmhaug IBF - IBK Stanstad
Första matchen för säsongen avklarad!
2018-08-12 11:01
Vi har fått en tuff grupp i skm , det har vi vetat på förhand. Med ett div 3(spelade i div 2 förra säsongen) och två div 2 lag. Men det var ändå ett otroligt taggat gäng som kom till kulladals idrottshall igår. Vi var 17 utespelare och 2 målvakter. Vi har sagt på förhand att vi ska se detta som träningsmatcher , och att vi ska träna på vårt försvar.

Period 1:
Vi börjar riktigt bra (håll ni i tanke att vi har 3,5 tim halltid med oss), vi håller våra positioner och vi pratar med varandra. Vi låter dom spela utanför vår box. Dom kom till avslut men dom som väl gick igenom var inget svårt för Jocke att ta. Vi började allt eftersom att perioden gick att ta för oss och försöka att etablera anfall. Vissa gick bättre än andra, och vi tog oss upp på deras planhalva , vi hade ett par vassa avslut men vi hotade riktigt aldrig. Malmhaug visade prov på varför dom spelar i högre division än och och fick till ett utsökt uppspel som avslutades med ett mål, vi bli plattfotade och den var otagbar för Jocke. Men vi kan ändå avsluta med flaggan i topp.

Period 2:
Efter första perioden så har vi insett att vi faktiskt kan komma till avslut , och vi kan hålla dom borta från vårt mål. Allt eftersom att perioden går så blir vi slarviga och övermodiga. Vi slår inte passarna ordentligt , och vi stöttar inte upp våra kamrater. Vi springer runt som en hönsgård och vi gör inte många rätt. Vi får ett PP till vår fördel , inte heller detta funkar riktigt. Men vi ska också tänka på att detta var vårt första för säsongen , och vi har bara haft två inomhus pass på oss att träna på dom. Malmhaug får fatt i bollen och där efter har vi svårt för att vinna tillbaka den. Men vi spelar av vårt PP och dom blir fulltaliga igen. Efter att vi tagit en time out , och fått ett uppvaknade. Så börjar vi hitta tillbaka till vårt igen , men en periodpaus har sällan varit så välkommen som denna var.

Period 3:
Nu har vi vaknat , och insett att vi faktiskt måste göra det som vi har pratat om. På träningarna och i omklädningsrummet. Vi hittar tillbaka till att jobba för varandra. Vi stöttar upp och gör de ordentligt , har bra passningar och vi börjar stiga upp lite i banan. Malmhaug är ju det vassare laget och leder med 4-0, men vi sa i omklädningsrummet att ett mål ska vi faktiskt kunna göra , vi har ju haft en del avslut men som deras målvakt räddat. Men så tillslut , i PP så kliver ett av våra nyförvärv fram Rasmus Larsson och bågar in får till ett kanonskott och det var mål. Aldrig har väl ett mål varit så skönt som detta. Efter detta så lyckas malmhaug lätt rulla in 5-1 då vi drar på oss inte bara en utan TVÅ utvisningar i samma minut , och spelar 4-3(ja dom hade också en utvisad). Lite snabbt rull och en väl placerad spelare på vår vänsterkant så var mål oundvikligt. 

3 plus 
+ Målvakts insatsen stabil och trygg
+ Vågar rulla enkelt
+ Time outen 

3 Minus
- Onödiga Utvisningar
- Lite farliga avslut
- Långa byten
Spelade matcher
Lör 7/3 13:00
3 - 2  
Sön 1/3 18:30
13 - 2  
Tis 25/2 20:30
2 - 11
Sön 16/2 13:30
4 - 10
Lör 8/2 15:00
5 - 1  
Lör 1/2 15:00
2 - 19
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Stanstad.com, 18/11 21:16 
Stanstad.com, 21/10 21:57 
Stanstad.com, 18/10 19:12 
Stanstad.com, 16/06 21:23 
Stanstad.com, 02/06 23:58 
 
Sponsorer