Bli medlem i IK Stanstad
Stanstad P10/11

Välkomna till Stanstads lag för pojkar födda 2010 och 2011.

Att spela innebandy är en fartfylld sport. I laget satsar vi hårt på lagsammanhållning och att ha roligt. Är ditt barn sugen på att träna innebandy är du hjärtligt välkommen ner på någon av våra träningar för att testa på. Medtag innebandyglasögon, klubba, inneskor och vattenflaska. För aktuella träningstider ber vi Er kolla i lagets kalender.

För att anmäla ert barn till denna grupp följ denna

länk

Referat: Åkarps IBK P10/11 - IK Stanstad P10/11
Seriepremiären avklarad
2021-10-25 20:55

Då var seriepremiären avklarad. Vi mötte först Åkarp som bjöd på tufft motstånd. I första halvlek var vi inte helt samspelta men i andra halvlek bjöd killarna på fina löpningar och härliga passningar. Andra matchen, med bara 15 min paus emellan, var mot Helsingborg som även dem bjöd på en rolig innebandymatch. Att ha två matcher på raken tar på krafterna och denna söndag orkade vi tyvärr inte hela vägen. Det känns oerhört kul att matcherna är igång och att killarna är så taggade. Nu kör vi! #hejastanstad

Ung ledare Liam Lindskog i P10/11
2021-09-17 13:14

Föreningens lag P10/11 har fått ett starkt tillskott till ledarstaben i form av en ung ledare. Vi passade på att ställa några frågor för att lära känna honom lite bättre:

Vem är du?

Jag heter Liam Lindskog och spelar i IK Stanstad P07. Jag spelar center och back och har spelat innebandy i 7 år.

Varför ville du bli ledare?

Jag ville bli ledare för att jag vill ge ut min kunskap som jag har samlat på mig under åren och se andras utveckling inom innebandy.

Vad är det bästa med innebandyn?

Det bästa med innebandyn tycker jag är att man måste samarbeta som ett lag. Det är inte bara en som kan lyfta hela lagat utan alla måste vara med.

Vi hälsar Liam varmt välkommen till laget och ser fram emot flera spännande och roliga säsonger.

Läger på Bråhög
2021-09-04 07:47

Den 21-22 augusti hade P10/11 läger tillsammans med IK Stanstads F10/11. Lägret började med att få ihop de båda lagen genom olika lekar för att därefter köra gemensam träning. Kvällen avslutades med grillning, mörkerbandy och film, övernattningen skedde sedan på hallen för de som ville. Dagen efter körde vi gemensam frukost och ett sista gemensamt träningspass.

Det var ett otroligt uppskattat läger! Det var väldigt kul och se hur lagen i början höll sig var för sig för att sedan över en dag blandas upp.

Ledarstaben har utökats med Liam Lindskog som själv spelar i föreningen P07 lag. Vi hälsar Liam varmt välkommen!

Nu laddar vi för säsongen 21/22 med träningar och träningsmatcher. #hejastanstad

Facebookgruppen
2018-04-06 18:33
Nu har Stanstads lag för pojkar födda 2010 och 2011 en egen facebookgrupp som heter Stanstad P10/11. I denna grupp informerar tränarna löpande om träningar och övrig viktig information.
Hjärtligt välkomna att följa truppen.
Stanstad.com, 19/10 21:33
Stanstad.com, 19/10 21:27