SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
P10/11

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
Stanstad P10/11

Välkomna till Stanstads lag för pojkar födda 2010 och 2011.

 

Att spela innebandy är en fartfylld sport.
I laget satsar vi hårt på lagsammanhållning och att ha roligt. Är ditt barn sugen på att träna innebandy är du hjärtligt välkommen ner på någon av våra träningar för att testa på.
 
Medtag innebandyglasögon, klubba, inneskor och vattenflaska ( finns klubbor att låna).
För aktuella träningstider ber vi Er kolla i lagets kalender.
 
Laget har en Facebook sida som heter Stanstad P10/11.
 
För att anmäla ert barn till denna grupp följ denna

länk

 

 

Sommarlov
2023-05-30 13:24

I söndags avrundade vi säsongen med den årliga föräldramatchen, stort tack till alla spelare, föräldrar och syskon som medverkade. Det var en jämn match med många skratt men även lite tårar. 

Nu lägger vi en rolig säsong bakom oss och ser fram emot lite välbehövligt sommarlov. Vi drar igång igen i augusti och första helgen i september drar vi till Rungsted på cup.

Vi vill passa på att önska Er alla en fin sommar!

 

Jenny, Liam, Thomas och Charlotte 

Ett slag för miljön
2023-05-08 09:02

Under söndagen genomförde laget en städdag med Städa Sverige. Ett perfekt sätt att hjälpa miljön och få in extra till vår lagkassa. #städasverige #klarafärdigastäda #icastiftelsen #icasupermarketstaffanstorp #ikstanstad

 

Vi städade, åt gemensam lunch, städade, hade lite teori och mellanmål och avslutade sedan med träning. En fantastisk dag med härliga killar.

Laserdome
2023-03-13 12:34

I fredags körde vi lite Laserdome som lagaktivitet där det avslutades med middag på McDonalds. En väldigt uppskattad aktivitet av killarna :-)

 

Vi tackar våra grymma föräldrar som hjälpte oss att arrangera detta. 

 

Under lördagen tog vi emot Röke på vår hemmaarena Bråhögshallen. För första gången var det inspring vilket de flesta av killarna tyckte var roligt. Det blev en jämn match om än inte resultatmässigt men vi spelar runt bollen men vi sätter inte våra chanser. Under säsongen som har gått har vi lagt mycket fokus på att bli ett spelande lag och att alla på plan ska delta.  I matchen mot Röke är det precis det vi gör, vi håller i bollen och spelar runt den. Tage gör en grym insats i mål med några fantastiska räddningar.

 

Nu laddar vi om våra batterier och ser fram emot säsongens sista hemmamatch på lördag 18/3 kl 16.

 

 

Tisdagkväll på Bråhögshallen
2023-02-16 21:18

I tisdags tog vi emot IBK Lund på vår hemmaplan. 

Love gjorde sin debutmatch och gjorde det med bravur. I Lund var där en hel del nya namn i laguppställningen och matchbilden blev helt annat mot senast. 

I första perioden stressade vi och slängde mest iväg bolllen men i andra och perioden började vi spela runt den. Vi satte en bra press på våra motståndare men idag räckte det inte hela vägen. Vi fick med oss ett mål som gjordes av Philip Ahlgren.

 

Nu väntar någon veckas uppehåll innan vi åker till Lomma för nästa match.

Vilken lördag
2023-02-12 15:13

Så lämnar vi ytterligare en härlig innebandyhelg bakom oss.

 

Under lördagen var det dags att bege oss mot Rydsgårds Arena. När vi kom till arenan insåg vi att vi glömt en sak, bortastället. Schysst nog trollade Skurup fram gröna västar till oss vilket inte blev alltför populärt av grabbarna :-) 

 

Vi visste att det skulle bli en tuff match och det blev det verkligen. Vi började matchen med att göra ett snabbt mål (4 sekunder in i matchen) av Joel Nilsson. Därefter hade vi svårt att få igång vårt spel, istället blev det mycket ping pong bandy. Till andra perioden pratade vi om att få igång spelet och det lyckades killarna verkligen med. 11 minuter in i andra perioden  gjorde Joel dagens andra mål och två minuter senare trycker Milo Wikström in en snygg retur. Inför tredje pratade vi om att fortsätta spela bollen och hålla markeringarna i slottet. 7 minuter in i tredje perioden lägger Lukas Falk upp bollen för frislag och skjuter den rakt i mål. Erik fick tyvärr gå av matchen med en troligen stukad fot, vi hoppas innerligt att han snart är tillbaka.

 

Under matchen läggs oerhört mycket fokus på domarna som gör sin första match på denna nivå. Det är absolut inget enkelt uppdrag och de gör så gott de kan. Vårt ansvar som ledare och åskådare är att lyfta killarna i sitt eget spel vilket vi ledare la mycket fokus på idag. Trots en hel del tårar så släpper vi stundtals fokuset på domarna och spelar vårt eget spel vilket ger utdelning.

 

Det är dags att ladda om batterierna för på tisdag tar vi emot IBK Lund på vår hemmaarena Bråhögshallen klockan 18.30. Vi ses väl där?!

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer