SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
P10/11

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
Stanstad P10/11

Välkomna till Stanstads lag för pojkar födda 2010 och 2011.

 

Att spela innebandy är en fartfylld sport.
I laget satsar vi hårt på lagsammanhållning och att ha roligt. Är ditt barn sugen på att träna innebandy är du hjärtligt välkommen ner på någon av våra träningar för att testa på.
 
Medtag innebandyglasögon, klubba, inneskor och vattenflaska ( finns klubbor att låna).
För aktuella träningstider ber vi Er kolla i lagets kalender.
 
Laget har en Facebook sida som heter Stanstad P10/11.
 

 

 

RUNGSTED CUP 2023
2023-09-04 14:37

I helgen var laget i Rungsted och kickade igång säsongen med att spela Rungsted Cup.

 

Vi inledde helgen med match redan på fredagskvällen där vi ställdes mot Fredikshavn Blackhawks som vi tidigare mötte i Gothia. Vi visste att vi skulle möte på ett rejält motstånd vilket också blev fallet. Med ett fantastiskt stöd på läktaren och ett oerhört taggat gäng slutade matchen 1-1.

 

Under lördagen spelade laget hela fyra matcher mot olika danska motståndare från kl 09.00-21.30, efter den fjärde matchen stod det klart att vi hamnade i kvartsfinal mot hemmalaget Rungsted. Matchen kickade igång redan 08.30 på söndagsmorgonen men vilken insats! Det bjöds på snygga passningar, grymt försvarsspel och fina skott, när slutsignalen ljöd vann vi med 3-1. I semifinalen ställdes vi återigen mot Fredrikshavn men denna gången blev det för tufft och vi förlorade med 4-2. Men det var bara att spotta i nävarna för tredjeplatsen skulle vi ta med oss hem! I cupens sista match ställdes vi för andra gången mot Helsingör, när vi mötte dem på lördagskvällen hade vi förlorat med 4-2. Killarna taggade igång och på läktaren fick de ett fantastiskt stöd, så väl från Stanstad lag men även från andra svenska lag som till exempel Lomma och Gantofta. Det är fantastiskt att se att de svenska lagen stå upp tillsammans över föreningsgränserna! Killarna kämpade på grymt och tillsammans gjorde de en grym match vilket gjorde att tredje platsen följde med oss hem! VILKEN AVSLUTNING!

 

Fantastiskt roligt att vår spelare Jakob som tyvärr inte kunde följa med då han skadade sig på fredagen ändå tog sig hela vägen till Rungsted och firade denna fantastiska söndag med oss!

 

Ett stort stort tack till våra fantastiska föräldrar som alltid ställer upp med så väl bananer, mellanmål, transporter och härliga hejarop! Även ett grymt tack till P08/09, F08/09 och F10/11 för en fantastisk helg tillsammans och ett grymt stöd från läktaren. Självklart vill vi även tacka alla Er andra som stöttade laget så väl på plats som hemifrån. 

 

En sån här cup gör att man blir så oerhört rörd! Med oss från cupen tar vi lagsammanhållningen, föreningsandan och vårt grymma försvarsspel!  

 

Nu är vi redo för att säsongen 23/24 kan kicka igång.

Så var säsongen igång lite nätt...
2023-08-28 13:09

Äntligen var det dags för säsongens första träningsmatch. Kommande vecka åker laget till Rungsted på cup och de som ska iväg fick köra träningsmatchen.

 

För motståndet stod IBK Lund. Matchen bjöd på fina passningar, tajta närkamper och några rejäla löpningar. Vi fick med oss en hel del lärdomar som vi tar med oss till kommande veckas träningar. 

 

Nu laddar vi våra batterier för att kicka igång säsongen på riktigt på andra sidan sundet tillsammans med några andra lag i föreningen.

 

 

Härliga uteträningar
2023-07-27 20:21
Sommar sommar sommar

Då har vi haft två härliga uteträningar. Vädret har verkligen varit på vår sida. 

Det var fantastiskt roligt att träffa en del av killarna under ett välförtjänt sommarlov. Med fokus på att gå igång flåset och knäkontroll blev det två härliga träningar som avslutades med beachhandboll.

 

Nu håller vi en vecka innan vi kör igång med inomhusträningen.

Sommarlov
2023-05-30 13:24

I söndags avrundade vi säsongen med den årliga föräldramatchen, stort tack till alla spelare, föräldrar och syskon som medverkade. Det var en jämn match med många skratt men även lite tårar. 

Nu lägger vi en rolig säsong bakom oss och ser fram emot lite välbehövligt sommarlov. Vi drar igång igen i augusti och första helgen i september drar vi till Rungsted på cup.

Vi vill passa på att önska Er alla en fin sommar!

 

Jenny, Liam, Thomas och Charlotte 

Ett slag för miljön
2023-05-08 09:02

Under söndagen genomförde laget en städdag med Städa Sverige. Ett perfekt sätt att hjälpa miljön och få in extra till vår lagkassa. #städasverige #klarafärdigastäda #icastiftelsen #icasupermarketstaffanstorp #ikstanstad

 

Vi städade, åt gemensam lunch, städade, hade lite teori och mellanmål och avslutade sedan med träning. En fantastisk dag med härliga killar.

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer