SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
P10/11

Stanstad P10/11

Välkomna till Stanstads lag för pojkar födda 2010 och 2011.

 

Att spela innebandy är en fartfylld sport.
I laget satsar vi hårt på lagsammanhållning och att ha roligt. Är ditt barn sugen på att träna innebandy är du hjärtligt välkommen ner på någon av våra träningar för att testa på.
 
Medtag innebandyglasögon, klubba, inneskor och vattenflaska ( finns klubbor att låna).
För aktuella träningstider ber vi Er kolla i lagets kalender.
 
Laget har en Facebook sida som heter Stanstad P10/11.
 

 

 

Årets höjdpunkt
2024-05-29 10:48

Så var det åter dags för årets höjdpunkt, matchen mot föräldrarna. 

 

Det är mycket sjukdomar och skador som snurrar runt vilket gjorde att det blev en lite mindre skara både på spelarsidan men även på föräldrasidan. 

 

Matchen inleddes med att föräldrarna tog ledningen med 0-2 i första perioden. Efter lite uppsnack i pausen gick killarna in och gjorde 1-2 men ganska snabbt utökade föräldrarna till 1-3. Killarna spottade i näven och gick in och tog varje löpning vilket definitivt gav resultat, det blev både 2-3 och 3-3 innan den andra perioden tog slut. I sista perioden var det lite mer målsnålt men båda lagen fick in vars en boll, slutresultat jämnt och fint 4-4.

 

Ett fantastiskt roligt evenemang som skapar gemenskap mellan föräldrarna och en rolig snackis i laget.

 

Vi ser med förväntan fram emot matchen till jul! 

Skånemästerskapet 2024
2024-04-14 16:39

Fler bilder (+26) >>

Det blev en oerhört intensiv helg med massor av innebandy vilket är oerhört kul!

 

Under lördagen stod Höllviken, Röke, Genarp och Engelholm för motståndet. Efter en förlust första matchen mot Höllviken spottade vi i nävarna och gick all in mot Röke vilket visade sig på plan. Röke är ett lag som vi alltid haft det tufft mot men i lördags stod vi upp men förlorade tyvärr med uddamålet. Tyvärr drabbades vi av skador under Röke matchen och mot Genarp ställde vi upp med ett sargat lag där många spelare fick nya roller i laget. Redan efter 39 sek fick Milo in bollen i mål och vilken glädje. Efter 8 minuter kunde vi inte stå emot längre, Genarp fick in ett mål. Med en rejäl dos jäklar anamma så håller vi tätt under resten av matchen men tyvärr lyckas vi inte få in bollen, matchen slutar lika men kändes som en vinst då det blev en rejäl rockad i laguppställningen. Inför sista matchen mot Engelholm fick vi hjälp av Sam och Charlie från vårt P13 lag på grund av alla skador, stort stort tack! Tyvärr kunde vi inte stå emot och dagen avslutades med en förlust mot Skånemästerskapens vinnare för pojkar D. 

 

Under söndagen begav vi oss mot Skurup för slutspel mot Bjärred. Vi är med direkt från start och första perioden slutar 1-3 till oss. Vi pratar om att vi måste fortsätta på samma sätt och fortsätta med våra löpningar. Tyvärr gör Bjärred 2-3 efter 2 minuter in i andra perioden vilket kändes oerhört tungt och luften började pysa ur laget. Trots en massa chanser där bollen bara vägrar gå in så vinner Bjärred med 5-3. 

 

Ett stort tack till föräldrar och andra supporters på läktaren!

 

Under säsongen som gått har vi haft en grym utveckling vilket vi ser fram emot att få fortsätta följa. Killarna är ett fantastiskt gäng! Nu ser vi fram emot Kalmarsund i maj för att sedan avrunda säsongen med interncupen. Ja självklart blir det även den viktigaste matchen för året, mot föräldrarna, innan vi beger oss mot stranden.

 

GEMENSKAP - STOLTHET - TRADITION

Gothia Cup 2024
2024-01-03 22:36

Äntligen är årets viktigaste måltid intagen. 

Imorgon drar matcherna igång vilket vi ser fram emot.

Nu är det jul!
2023-12-21 22:24

Efter julavslutning i skolan var det ett tappert gäng som körde träning idag. Det blev uppföljning av beeptest för att se förbättringen sedan i somras, en fantastisk förbättring för alla vilket var oerhört roligt att se. Det blev skotträning, match och till sist avrundades träningen med straffkungen. Nu håller vi över julen och ses igen under mellandagarna. 

Vi vill passa på att önska Er alla en God Jul!

Intensiv helg
2023-12-15 14:26

Helgen som gick var en intensiv helg för killarna.

 

Vi började lördagen i Slättängshallen där Lomma stod för motståndet. Lomma tog direkt kommandot i matchen med mål redan efter 56 sekunder. Men våra killar är inte dem som viker ner sig, på en innebandyplan kan allt hända. På grund av sjukdomar hade vi fått stöttning av Algot och Liam från föreningens P13 lag, vilka blev matchens målgörare. Trots en förlust är det fantastiskt att se dessa killar! Vi tränar inte ofta ihop men ändå bjuder de på fint samspel. Det ska bli oerhört kul att följa dessa killar.

 

I söndags var det sedan dags för hemmamatch mot Skurup. Då vi fortsatt hade en hel del sjukdomar fick vi stöttning av Lucas Lindgren, Oscar Möller och Oscar Frilén som spelar i föreningens P12 lag. Som vanligt mot Skurup blev det en tuff match. Vi spelare på med vårt spel men det här med att pricka mål är något vi får lägga lite mer fokus på ;-) Skurup vann både första och andra perioden med 0-1 i varje period men i sista perioden spelar vi upp oss och Joel Nilsson, assisterad av Philip Ahlgren, får in bollen. Att spela matcher som dessa är tufft... Oscar Möller blev fälld och ramlade illa vilket ledde till en skada på sin hand.  Vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande och att inga men uppstår, krya på dig Oscar!

 

För att avrunda matcherna körde vi även en träningsmatch mot Malmö FBC i måndags. Det var en liten skara men de kämpade på fantastiskt bra. Vi identifierade en del moment som vi kommer arbeta vidare på. 

 

Nu laddar vi för sista matchen 2023 och självklart även för GOTHIA CUP 2023!

 
Sponsorer