F12/13/14

Flickor födda 2012, 2013 och 2014

Välkommen till IK Stanstad F12/13/14

Vi är ett härligt gäng tjejer som tränar innebandy och har roligt. Se våra träningstider i lagets kalender.

Vi blir gärna ännu fler, så kom gärna ner om du är intresserad, och ta gärna med dig någon kompis.

Ha gärna träningskläder och glöm inte vattenflaskan.
Vi har både klubbor och skyddsglasögon att låna ut, om ni inte har egna.

Hör gärna av dig om du vill komma och prova eller har någon fråga eller fundering.

Välkommen.

Tobias        0730-214122
Henrik        076-1097151

Laget har en egen Facebook sida IK Stanstad F12-14 och ett Instagram konto ikstanstad_f1214

Säsongens match
2024-05-31 11:16

Då var säsongens viktigaste match avklarad, matchen mot föräldrar och syskon.

Fantastiskt roligt att alla tjejer hade föräldrar och syskon på plats!

Det blev en spännande match där tjejerna till slut drog det längsta strået i straffläggningen och tog hem vinsten!

Vi tackar för en fantastiskt rolig säsong och ser med glädje fram emot lite sommar och sol. Men först ska vi avsluta med lite sommarträning.

Glad sommar önskar Ledarna

Minicup
2024-05-27 20:49

I lördags var Åkarp, IBK Lund och Bjärred på plats på Bråhögshallen för en liten minicup på röd nivå, många av spelarna spelade en av sina första matcher på röd nivå. Det bjöds på fin innebandy med väldigt mycket glädje. På lunchen serverades hamburgare i den härliga solen och många av spelarna körde lite spontan fotbollsmatch. Dagen avslutades med en prisutdelning till alla medverkande spelare.

Ett stort tack till våra domare Melian och Sakarias samt domarcoach Amina som ställde upp. Självklart även tack Simon och Sara som löste det ☺️

När matcherna var slut körde laget poolhäng hos Wikströms och sedan middag i kvällssolen på marken vilket inte alla uppskattade. När vi väl gick in körde tjejerna kurragömma på Bråhögshallen vilket självklart var väldigt spännande. När vi väl lyckats hitta alla tjejer blev det Kahoot quiz och en avslutande film innan luftmadrasserna kallade för lite sömn.

Det blev en fantastiskt lyckad minicup på hemmaplan. Vem vet kanske blir det en tradition?

Besök på Baltiska Hallen
2024-01-24 07:00

I söndags fick tjejerna möjligheten att gå med Malmö FBCs SSL lag in på planen i deras match mot Karlstad vilket de var oerhört taggade för.

Det var en spännande match och tjejerna satt tillsammans på läktaren och tittade.

Ett stort tack till Ellen Rasmussen och Malmö FBC för inbjudan och ett fantastiskt välkomnande. Ellen fick skriva en mängd autografer och är verkligen en fantastisk förebild.

Årets match
2023-12-18 22:19

I söndags var det dags för årets viktigaste match, matchen mot föräldrarna! Det blev en jämn match med fina mål på båda håll.

Vi tackar föräldrar, mor och farföräldrar och syskon för att Ni kom, vi ser redan fram emot nästa match.

Årets sista träning kör vi på onsdag, sedan blir det lite juluppehåll.

Vi vill passa på att önska Er alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Laserdome+Match
2023-12-04 09:04
Ladda album (+7 bilder) >>

Helgen började på bästa sätt. Lagkväll på Laserdome med avslutande middag och häng. En fantastisk rolig kväll med många härliga skratt.

På lördagen väntade sammandrag på Bråhög mot Gantofta och Hjärnarp. Överlag två bra matcher. Tjejerna har utvecklats och tar kliv framåt hela tiden.

Första matchen mot Gantofta slutade 3-3. Stabil insats, bra tempo, pepp och bollinnehav.
Många avslut, passningar och bra försvarsspel, markerade framför eget mål och hjälpte Isa bra.

Match 2 mot Hjärnarps IBK är vi inte lika taggade. Märkbart påverkade av ålder och storlek på motståndarna så det blev lite mycket ”titta på” och det resulterade i en del mål i nacken… stundtals bra markering och spel men överlag en sämre match än den första. Stor skillnad på 10 och 13 år, där en av de äldre tjejerna i Hjärnarp gjorde ett gäng mål, skott mitt framför vårt mål och relativt ostörd och omarkerad. Här får vi nöta in i tjejerna hur viktigt det är att markera och störa motståndarna, ligga nära.

Alla kämpade bra och peppade varandra. En del tappade lite gnistan i slutet av andra matchen när målen trillade in.

Nu ser vi fram emot en härlig julfest på måndag, grym träning på onsdag och sedan matcher både lördag och söndag.