Herr A

Bli medlem i IK Stanstad
Hej,
Efter ett år utan representationslag är ambitionen att starta upp ett herrlag i Stanstad igen. Ett lag är anmält till division 4 och jag har tagit på mig uppgiften att "värva" spelare och få lite fart på processen fram till september/oktober när seriespelet drar igång.
Vill ni att ytterligare potentiella spelare bjuds in, så skicka önskemål till mig via Messenger eller på sms 0708-835585 så löser vi det.
Tanken är fortsatt att ha Stanstad-prägel på truppen, spela attraktiv innebandy och vinna när det är match. Förutom att ha roligt och ljuga som fan i omklädningsrummet då förstås.

Välkomna!
/Anderberg