SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
Ni glömmer väl inte "Kallelse till årsmöte IK Stanstad"
2023-06-07 09:00

Här kommer en lite påminnelse om föreningens kommande årsmöte, nu på tisdag den 13 juni.

Som utlovat så finns alla handlingar på vår hemsida under Medlemskap, välj sedan Dokument.

 

Varmt välkomna.

IK Stanstad

 

https://ikstanstad.sportadmin.se/dokument/?ID=386378

 

 

Årsmötet för IK Stanstad och IBK Stanstad kommer att hållas den 13 juni kl 18.00-19.30.

Plats: Klubblokalen Bråhögshallen.

 

Motioner till årsmötet skickas senast 30 april till info@stanstad.com

Handlingar inför årsmötet kommer att finnas tillgängliga på vår hemsida senast en vecka

innan årsmötet.

 

Nomineringar till styrelse kan skickas till valberedningen via domare@stanstad.com.

Årets internpriser - IK Stanstad 22/23
2023-05-30 21:15

Som tidigare utlovat så kommer här de personer/lag som fick årets internpriser.
Vi är väldigt tacksamma att ni finns i just IK Stanstads verksamhet.

Stort tack för era insatser under säsongen 22/23 !

 

Årets Spelare:
Priset för årets spelare går till en person som ställer upp i alla lägen och med bravur. Spelaren har alltid en bra inställning och vill alltid göra sitt yttersta. Spelaren har genom hela säsongen varit väldigt pådrivande och peppande på ett tacksamt och energiskt sätt. Under säsongen har spelaren fått ta ett stort ansvar i en ny roll på en ny nivå, och gjort det på ett väldigt betryggande sätt. Spelaren är en förebild på det sätt att hon alltid ställer upp för sina lag och för föreningen.  –Amina Ahrling FA/Dam

 

Årets Ledare:
Med en målmedvetenhet och glöd har årets ledare utvecklat sig själv som ledare och sitt lag denna säsongen på ett väldigt framgångsrikt sätt. Ledaren har detta året tagit egna personliga steg i sin utveckling och gått utbildningar som har gjort laget bättre. Detta har gjort att laget gjort sin bästa säsong i år. Ledaren har alltid varit väldigt engagerad i klubben och vill alltid klubbens bästa. Ledaren syns väldigt ofta nere i hallen, inte bara som ledare i sitt egna lag, utan även som publik när andra spelar. –Henrik Wremert P08/09.

Årets lag:
Årets lag har detta året tagit stora steg i sin utveckling. Laget har blivit en tightare grupp under året och varje individ i gruppen har tagit stora steg i sin utveckling. Laget syns inte bara nere i hallen när de själv spelar utan även som publik när andra lag spelar och de hjälper även till som ledare i flera andra lag i klubben. De har även stöttat upp lagets om är äldre och har tagit emot spelare som är yngre både på träning och match,allt för att bygga broar i klubben. Laget var länge med i toppstriden i sin serie. Med endast två förluster blev de till sist trea med endast en poängs marginal till första platsen.  –P08/09

Årets medlem:
Årets medlem går till en person som utmärkt sig genom sin uthållighet och sitt engagemang till föreningen. Personen har varit Stanstad trogen i många år och har alltid en positiv attityd, är hjälpsam och stöttar de yngre förmågorna för att ge dom bästa möjliga förutsättning för att lyckas. Personen har tagit sig an roll som domare, spelare och ledare, alltid med en positiv anda. Trots att personen stod utan lag under en säsong stannade personen i föreningen och stöttade upp de yngre och hjälpte de att lyfta. Årets medlem –Nils Rickard

 

Sara & Simon:  Tack för all tid ni lägger ner på klubbens domarverksamhet.

 

Ida och Simon: Tack för er tid på kansliet. Lycka till med era nya utmaningar inom klubben.

 

 

 

 

 

 

Efter interncupen så tackar vi för säsongen 22/23.
2023-05-15 20:00
Ladda album (+30 bilder) >>

 

Under söndagen så spelades IK Stanstad den årliga Interncupen, som lite markerar avslutningen för säsongen, även om flera lag fortfarande tränar ett tag till.

 

Ett stort tack för säsongen och att alla gjorde den avslutande Interncupen till en så lyckad dag.

Det var fartfyllda och spännande matcher under hela dagen, från kl 09.00 till finalen vid kl 16.00, på de tre innebandyplanerna som hade byggts upp i Bråhögshallen.

 

Vi hade i år 35 lag anmälda till sammandrabbning, från föreningens yngsta lag födda 15/16 upp till Oldgirls och Oldboys. Detta var ett nytt rekord i antal anmälda lag, även om vi hoppas att vi slår rekordet redan nästa år, med ännu fler lag anmälda.

 

Vid lunchtid så bjöd föreningen på grillad hamburgare och dricka, ett uppskattat inslag under lunchpausen. Det delades även ut priser till personer och lag som har utmärkt sig lite extra under den gånga säsongen, mer om detta i ett senare inlägg.

Vill samtidigt passa på att tacka våra vänner på Våningen & Villan i Staffanstorp för att de kom och bjöd på mjukglass, vad passade bättre denna varma dag.

 

Som sagt, ett stort tack, och på återseende i Bråhögshallen säsongen 23/24.

IK Stanstad
info@stanstad.com

Årets idrottsledarstipendium Sparbanken Skåne- Hanna Nilsson
2023-05-10 16:17
Årets idrottsledarstipendium 2023 - Hanna Nilsson
Sparbanksstiftelserna i Skåne, tillsammans med RF-SISU Skåne, uppmärksammar varje år alla idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne. Detta gör de genom att dela ut 250 stipendier och hylla de ideellt arbetande idrottsledarna.
 
I år kan vi med glädje meddela att IK Stanstads Hanna Nilsson har fått mottaga ett av dessa stipendier.
 
Hanna är sedan många år delaktig i föreningen och de senaste säsongerna har hon även tagit sig an uppdraget som tränare för tjejer födda år 2012-2014. Hanna var även spelare i föreningens Flickor A lag där hon var lagets kapten.
 
Som person är hon oerhört uppskattad, så väl som tränare som lagkamrat. Hon tar sig an sina uppdrag med ett genuint engagemang och med ett leende på läpparna. Att bolla att vara så väl spelare, tränare samt sin egen skolgång är inte helt enkelt, men Hanna gör det med bravur.
 
I sitt ledarskap är hon personen som lyfter laget och ser till att laget strävar mot ett gemensamt mål. Hon fångar upp var och en av tjejerna för att de ska utvecklas på sin egen nivå. Tjejerna ser upp till Hanna och hon är en fantastisk förebild.
 
Stort grattis Hanna!
 
/ Charlotte - Ordförande IK Stanstad
 
Kallelse till årsmöte IK Stanstad och IBK Stanstad 2023
2023-04-24 23:30

 

Årsmötet för IK Stanstad och IBK Stanstad kommer att hållas den 13 juni kl 18.00-19.30.

Plats: Klubblokalen Bråhögshallen.

 

Motioner till årsmötet skickas senast 30 april till info@stanstad.com

Handlingar inför årsmötet kommer att finnas tillgängliga på vår hemsida senast en vecka

innan årsmötet.

 

Nomineringar till styrelse kan skickas till valberedningen via domare@stanstad.com.

Äntligen är väntan över....... Interncupen den 14 maj !
2023-04-05 21:00

Nu är det snart dags för något som vi alla har längtat efter...nämligen Interncupen!

 

Interncupen är en heldagsaktivitet där föreningens lag möter varandra i spel 3 mot 3 på liten plan. Lagen kommer delas in i olika grupper baserad på åldersklass.

Det kommer att utlovas fartfyllda och spännande matcher under hela dagen, där alla spelare brukar ge de sista krafterna för säsongen.

 

Under dagen kommer även föreningens årliga priser delas ut, och det kommer finnas plats för både lek och speedshooting.


Kiosken kommer såklart vara öppen, och föreningen bjuder på hamburgare och dricka till alla spelare och ledare som är med under dagen!
 

Ledarna för respektive lag kommer att ta in anmälan från spelarna och därefter skicka in hur många lag man vill ha med. Men skriv redan nu in dagen i kalendern.

 

Hoppas att så många som möjligt vill vara med på detta traditionella och mycket uppskattade event som brukar vara lite av en gemensam avslutning för säsongen.

Hoppas vi ses den 14/5 i Bråhögshallen!

Hälsningar IK
Styrelsen

IK Stanstad

Frågor och funderingar?  Kontakta: sport@stanstad.com

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
P10/11, 30/05 13:24 
P07, 25/05 17:01 
P10/11, 08/05 09:02 
P13, 01/05 10:20 
 
Sponsorer