Bli medlem i IK Stanstad
IK Stanstads Julfest!
2019-11-30
Bild från tidigare julfest i I Bråhögshallen.
Måndagen den 16 december är det äntligen dags för den årliga julfesten! Mellan 18.00-20.00 kommer det bjudas på tävlingar, småplansspel, julfika, godisregn och andra roliga aktiviteter i Bråhögshallen.

Kom ner och ha kul med oss i damgruppen och glöm inte att ta med innebandyklubban och ett glatt humör!
IK Stanstad fortsätter att leverera talanger
2019-11-18 10:13
Ida Wensley and Anna Florentzson åker idag till Jönköping för att vara med på talangläger 17.
Talanglägret arrangeras på fyra olika orter i Sverige under november och totalt har man kallat 114 spelare.
Tanken med lägret är att spelarna ska få en insyn i vilka riktlinjer och krav som ställs på en landslagspelare på U19 nivå. Lägerdagen kommer att innebära en teoretisk genomgång om synen på spelsätt, uppförande och kravbild av U19-landslagets ledning samt två träningspass under ledning av förbundskapten och NIU instruktörer.

Vi önskar er lycka till idag
Nyförvärv !
2019-11-07 18:39
Anton Svensson # 5
IBK Stanstad kan med glädje meddela att ännu en spelare valt att hoppa på tåget med truppen i 2 säsonger!

Vi välkomnar Anton, och för er som vill lära känna denna mannen lite mer så kommer här en kort intervju !

1. Välkommen till oss, vi kör standard frågan hur känns de?
Jo jag tycker det känns riktigt bra! Härligt gäng som jag fort kom in i

2. Du har varit med några matcher och träningar nu, hur tycker du att de har sett ut än så länge?
Jo jag tycker det har sett bra ut för vi har som sagt många nya ansikte inför denna säsongen men har ändå kunnat spela ett bra spel med våra femmor och har sett riktigt grymt ut vissa matcher.

3. Du har gjort en liten poängskörd sen du kom till oss, vem tror du kommer leda den interna poängligan när vi går på juluppehåll?
Ja något poäng har det blivit men som det ser ut nu tror jag på Kevin han har varit vass med poängen det senaste.

4. Hur ser du på vår prestation om du jämför den med var vi ligger i tabellen?
Jag tycker vår prestation är bättre än vad det ser ut i tabellen vi spelar bra och har egentligen haft samma chans att ta hem matcherna som dom vi mött har handlat lite om ”tur” om du frågar mig.

5. Var är din främsta styrka?
Min styrka är mitt skott

Stanstad välkomnar Anton och ni kommer att se honom men nummer 5 på ryggen!
Matchens lirare Dam A vs Skurup
2019-10-17 16:35
Anna Lindell och Malin Hansson
I helgens match så utsågs det två tjejer till matchens lirare i bråhögshallen.
Matchens lirare i Stanstad blev:

#14 Anna lindell en teknisk spelare som gång på gång tar sig fri och visar magi med klubba och boll

och i Skurup blev det:
#96 malin Hansson som satte stopp för stanstad att göra mål flera gånger

Matchens lirare presenten kommer från våran sponsor Sparbanken Skåne.
Panta mera !
2019-10-10 08:54
Håll Sverige rent
I september körde vi 2 inlämningsdagar där ni kunde lämna in burkar till vårt kansli och efter att vi sorterat upp det och lämnat in dom till Pantamera så har vi nu fått rapporten på hur det gick!

Totalt fick vi ihop 7 hela säckar som blev till ett värde av nästan 1800:-

Det är pengar som gynnar hela föreningen och ökar förutsättningarna till att kunna bedriva en ideell verksamhet.

Glöm inte att du kan fortfarande lämna in burkar till våran Kanslist Ida Melander som finns på plats på kansliet:
Torsdagar: 16-20
Söndagar: 16-18

2 av 2 i vinster för H4 laget !
2019-10-07 00:30
Nöjda grabbar efter ännu en vinst
Efter andra omgången så hittar vi vårat div 4 lag på en tredje plats med 6 inspelade poäng!

Första vinsten kom i hemmaborgen mot Svedala. Det var en match som skulle visa många känslor på båda hållen det är många spelare i båda lagen som känner varandra sedan tidigare! Vi fick oss en kommentar från assisterande tränaren Filip R:
"Jag tycker att vi börjar matchen lite nervöst och trevande. Detta utnyttjar Svedala direkt och tar tag i taktpinnen. Dem har väldigt många avslut på mål men utan att knäcka ”lillväggen” Åkesson som storspelar matchen igenom. Och dessutom håller huvudet kallt under hela matchen och dirigerar oss backar på ett mkt bra sätt.

När vi sedan får 0-2 mot oss känns det som ”inte nu igen” Men på något magiskt sätt så sätter storebror Åkesson från halva plan och det känns genast mkt bättre. Sedan jobbar vi oss in i matchen och ger oss inte in i onödiga situationer. När sedan Felix sätter 4-3 målet så känns det på något vis ändå rättvist. Vi tappar aldrig huvudet och maler på efter Idas timeout. Så med årets första 3-poängare i bagaget så kan vi säkert störa fler motståndarlag. Jag tycker personligen att Öhman visar mod och starkt huvud med att ”bänka” sig själv. Allt för att han inte skulle dra på sig någon onödig utvisning som då skulle drabbat laget negativt. Stundtals bra laginsats men med bra individuella prestationer. Och ha då i åtanke att vi inte kommer upp till max i någon del av matchen så som vi gjort i framför allt DM-matchen mot Palmstaden."

Och i andra omgången var det Skurup som väntade på borta plan!

Vi har fått en kommentar från huvudtränaren Ida Melander:

"Ja vad ska man säga, vi börjar riktigt bra när vi snabbt får till 3 mål framåt med hjälp av ett bra boll rull och stundtals visar vi den innebandy som vi kan spela. Men sedan bli vi lite övermodiga och börjar slarva det stiger oss lite åt huvudet att det var 3 snabba mål som vi fick göra, Och vårat slarv kombinerat med skurups rutinerade spelare gör att dom bli inbjudna till att kvittera till 3-3. mellan perioderna 2-3 så pratade vi endast om att visa mindre respekt och spela dom enkla alternativen för att få igång tempot igen och våga ta avslut! Vilket också resulterade i att vi kom in i matchen igen och tag kommandot! Och vi spelar inte felfri innebandy i sista perioden heller men vi gör det som behövs för att ta hem en komfortabel seger med 4-7 "

Nästa hemma match för H4 laget är tisdagen den 15/10 klockan 20:30 uppåkrahallen när IBK Genarp kommer på besök !