Bli medlem i IK Stanstad
Vilka damer vi har!
2022-05-07 19:30

Efter en knackig säsong visade IK Stanstads damer upp en fantastisk vilja och bjöd på fin innebandy under kvalet. Med högt tempo och fint samspel säkrade de sin plats i division 1 till nästa säsong. Grymt arrangemang och hejarklack på läktaren gjorde allt ännu bättre!

Förberedelserna inför nästa säsong är i full gång. Är du eller någon du känner nyfiken på laget, och kanske vill vara med på våra spelträningar?

Vi kommer inom kort att ha öppna träningar men mer information kommer när det närmar sig.

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till vår sportansvariga Charlotte Andlar på 0708-187145 alternativt charlotte.andlar@stanstad.com.

Vi ses på Bråhögshallen!

Interncupen
2022-04-22 12:59

Hej!
Nu är det snart dags för något som vi alla har längtat efter...nämligen Interncupen!

Efter flera års väntan blir äntligen interncupen av, den 14e maj!
Interncupen är en heldagsaktivitet där föreningens lag möter varandra i spel 3 mot 3 på liten plan. Lagen kommer delas in i olika grupper baserad på åldersklass.
Under dagen kommer även föreningens årliga priser delas ut, och det kommer finnas plats för både lek och speedshooting.

Kiosken kommer såklart vara öppen, och föreningen bjuder på hamburgare och dricka till alla spelare och ledare som är med under dagen! Till hamburgarna kommer givetvis klubbens egen bbq-sås att finnas tillgänglig på önskan från  flera håll.

Skicka in hur många lag ni vill ha med, hur många spelare ni blir och om det finns några eventuella allergier.
Skicka detta till anna.gullberg@gmail.com

Hoppas att så många som möjligt vill vara med på detta traditionella och mycket uppskattade event! Sprid detta i era lag!

Vi ses den 14/5 i Bråhögshallen!

Intervju med burväktaren Sanna Stridh DAM-A
2022-04-09 21:54

På onsdag är det äntligen dags igen att se våra damer att spela på hemmaplan! Klockan 20:00 blåser dommarna igång kvällens match! Och vi har fått äran att få en liten pratsund med en av spelarna!

Mycket som händer nu i laget inför kvalet kan jag tänka mig. Utan att berätta för mycket, är förberedelserna igång på stort allvar nu för att klara kvalet?

- Absolut är förberedelserna i gång. Vi har en säsong bakom oss som vi inte är särskilt nöjda med tyvärr. Vi har fått in en ny tränare i laget och tränar nu på för att ge oss själva så bra förutsättningar som möjligt för att klara kommande kval.

Vi tittade på den interna poängligan, och man kan ju lugnt säga att du vunnit den bland målvakter med hela 4 assist. Hur känns det?

- Det är alltid roligt att göra poäng, lite extra som målvakt förstås. Jag har ju en av mina styrkor i mina utkast så det känns extra roligt att få utdelning för det, vilket jag såklart också måste tacka mina medspelare som gör målen för.

Hur tror du att första hemmamatchen mot Willands går, har ni koll på hur de spelar?

- Vi har ju redan mött Willands två gånger denna säsongen. Två matcher som vi inte är särskilt nöjda med. Men ja, jag skulle vilja säga att vi har ganska bra koll på Willands och är redo för revansch.

Vi önskar er ett stort lycka till i kvalet, och ser fram emot att se er spela igen.

- Tack så mycket!

SKM 2/4-2022 Bråhögshallen !
2022-03-30 23:10
Del av utbudet från kiosken !

Äntligen är det dags för nästa omgång av skånemästerskapen i bråhögshallen!

Efter en otroligt lyckad första omgång så sätter vi ribban högt och inget kommer att gå utan er i publiken som skapar den otroliga stämningen som endast ni kan göra! Bjud in vänner, familj och nära och kära för att ta en dag och titta på intensivinnebandy.

Eller kanske planera in en god ny grillad hamburgare till lunch om du bara har vägarna förbi!

I hallen kommer det bland annat finnans olika aktivitetet som:

• Liten rink för dom yngsta att kunna spela på med små mål. (varför inte låta dom testa lite)
  • Prickskytte
  • Speedshooting (menar vem vill inte veta hur hårt man kan vispa iväg den lilla vita bollen? Kanske kan vi få ett nytt rekord i helgen?)

Spelchema för denna helgen hittar ni via nedan länk:

Spelschema

Vi välkomnar följande lag:

FBC Engelholm F08/09

IK Stanstad f08/09

Lomma FBC F08/09

Tygelsjö F08/09

Vi ses till helgen!

Och på söndagen 3/4 är det dags för rent slutspel då kommer det att bjudas på show hela dagen så planera in även denna dagen!

Arrangemangsgruppen

Ida & Simon Melander