Bli medlem i IK Stanstad
Klubbshoppen på Innebandyesset är öppen
2018-10-19 14:45
Nu är klubbshoppen öppen på Innebandyesset, där kommer att fyllas på med fler artiklar framöver men dom mest efterfrågade finns på plats

Cardskipper är ersatt av Sportadmin medlemsapp
2018-10-18 17:06

Många frågar om Cardskipper och medlemskort och som vi berättade på årsmötet har vi valt att avsluta samarbetet med Cardskipper till förmån för Sportadmins medlemsapp istället.

Fakturatexten som har gått ut har länkar till Sportadmin Medlemsapp. Se nedan text från fakturorna

Medlemskort, kallelser och information finns i Sportadmins medlemsapp som ni laddar ner här.

För att utnyttja rabatter och fri entré på seniormatcher kommer det att vara obligatoriskt att visa medlemskortet i appen.

Apple: https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp&hl=sv

MVH

/Daniel

IK Stanstad har erhållit elitlicens 2018-19
2018-10-07 12:19
Det är med glädje att meddela att IK Stanstad har fått elitlicens för 2018-19 Elitlicens är ett krav för alla föreningar med lag i serierna SSL/Allsvenskan på herr och damsidan samt Division 1 på herrsidan).

Vi i styrelsen har arbetat hårt med kostnads och intäktskontroll under åren där vi också måste balansera ekonomin så vi klarar det sista steget. Vi vill också tacka vår förra ordförande Louise Nilsson och ledamot Ola Ljungentorp som började ett sanering av ekonomin för några år sen då vi hade en väldigt stor uppförsbacke, utan deras arbete så hade vi inte klarat av att komma hit vi är idag.

Fler till IK Stanstads arrangemangsgrupp!
2018-09-26 10:00
Det behövs fler ideella krafter till IK Stanstads arrangemangsgrupp! Kan du tänka dig att hjälpa till några timmar i samband med att våra representationslag spelar hemmamatcher? Arrangemangsgruppen träffas i Bråhögshallen ca: 90 minuter innan matchstart för att förbereda. Gruppen består idag av 4 personer och vi skulle behöva bli lika många till för att säkerställa att vi kan ha arrangemang även framöver.

Nu på söndag den 30/9 har Damerna seriepremiär mot Malmö FBC 14:00! Det är ett utmärkt tillfälle att komma ner och hjälpa till och se hur det fungerar. Vi räknar med bra uppslutning och ses 12:30 på kansliet så hjälps vi åt!

Med vänlig hälsning styrelsen

Kort nedan vad som behöver göras inför en match:

• Fixa Matchprogram
  • Sätta upp flaggor och banderoller
  • Sätta upp sekreteriat (matchrapporter, tidtagning mm)
  • Inkoppling av musik och IBIS-rapportering (inkoppling datorer mm)
  • Ta emot motståndarlag och domare
  • Stolar till sargvakter
Lagaktivitet som ger pengar till Teambuilding!
2018-09-17 12:30
Nu är det dags att få fler stödmedlemmar till IK Stanstad! Alla lag kan göra en insats för att få släkt och vänner att uppdatera sina befintliga medlemskap eller registrera sig som nya stödmedlemmar!

ALLA lag i föreningen jobbar tillsammans! För totalt 100 stödmedlemmar får ALLA lag vars 1000:- till valfri Teambuildingaktivitet! (200st = 2000:-, 300st = 3000:-)

OBS! Minst 10 stödmedlemmar per lag! Aktiviteten är igång fram till den 30 september!

Ett medlemskap ger:
  • Gratis inträde till alla A och U-lagsmatcher.
  • Rabatterbjudanden från våra samarbetspartners.
  • Välj VIP så får du även fritt kaffe!
Så här gör man för att bli stödmedlem:

Gå in under rubriken "Bli medlem" och välj lag. Längst ner i listan finns "Stödmedlemmar 2018-19" och "Stödmedlemmar VIP 2018-19". "Stödmedlemmar 2018-19" kostar 250:- och "Stödmedlemmar VIP 2018-19" kostar 500:-. Som VIP-medlem ingår FRITT kaffe! Skriv din mailadress och följ instruktionerna.
Hösten är i antågande - information från styrelsen
2018-09-09 09:14
Hej

Då säsongen har startat upp igen och alla lag börjar komma igång så vill vi uppdatera Er med lite status om vad som är på gång i klubben och runt omkring.

- Innebandyesset, Webshopen är planerad att starta upp i slutet på vecka 37 med till att börja träningsset, fler kläder kommer att läggas till efterhand.
Rabatter finns under medlemskort i Sportadmin medlemsappen och detta måste visas för att få ta del av rabatterna

- Matchkläder, vi väntar in 2 sponsorer till innan vi ska skicka tröja till tryck och ambitionen är att detta ska vara på plats i slutet på vecka 37.

- Kiosken har vi fått in ny ansvarig detta är vi väldigt tacksamma för.

- Herrarna har hemmapremiär 21 September i Bråhögshallen mot Växjö - vi ha fri entré för att fylla läktarna
IBK Stanstad H4, 14/10 12:56
IBK Stanstad H4, 26/08 12:04