Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
Årsmöte den 24 juni kl 18.30-20.00
2019-05-30 08:35
Årsmötet för IK och IBK Stanstad kommer att hållas måndagen den 24 juni kl 18.30-20.00

Plats: Medborgarhuset lokal Vesum - Blekingevägen 1 (Fd bibliotekets hörsal)

Handlingar inför årsmötet kommer att finnas tillgängliga senast 1 vecka innan årsmötet enl stadgarna på denna plats: Årsmöte 2019
Årets priser
2019-05-11 23:06

Årets lag

Årets säsong har visat på många härliga matcher med både sköna segrar och jobbiga förluster men det är många andra parametrar som ska vägas in i utmärkelsen årets lag. 

I år har det dock varit ett lag som verkligen stuckit ut och detta måste vi bara uppmärksamma. Med ett bra samarbete med andra lag i föreningen så har det börjats bygga en bas för ett JAS lag. Dessutom lyckades man vinna sin serie efter många tuffa matcher och man avslutade säsongen genom att visa prov på ett för Stanstad så välkänt begrepp ”Hårt arbete”. Genom att aldrig ge upp så lyckades man även vinna Skånemästerskapet.

Årets lag –P04

 

Årets manliga spelare

En spelare som länge har visat en god kämparanda i föreningen. Varit drivande i ett antal säsonger, alltid gjort viktiga poäng i viktiga matcher och sliter till 110 procent i varje match. Här viks aldrig en tum och vi alla kommer säkert sakna hans glädjevrål efter en seger nu när han ska lämna klubben

Årets manliga spelare –Jesper Björkqvist

 

Årets kvinnliga spelare

En spelare som alltid kämpar i varje byte och aldrig ger upp. Hon är ingen poängmaskin men med sitt uppoffrande arbete över hela planen så bäddar hon för sina lagkamrater på ett sätt som en lojal lagspelare ska göra. Detta året har detta sätt att spela innebandy på inte bara uppmärksammats av föreningen utan också av innebandyförbundet och hon fick en välförtjänt plats på U19 landslagslägret på Bosön.

Årets kvinnliga spelare – Emma Johansson

 

Årets ledare 

Årets ledare ska visa kvaliteter och även en kämpaglöd för att utveckla sin grupp. Under några år har denna ledare kämpat i motvind med konkurrens från andra idrotter i sin åldersgrupp men även med en liten ledarstab. Ändå har ledaren kämpat på och gjort allt för sitt lag. Vi är därför stolta att kunna dela ut detta pris till

Årets ledare – Jonas Fastrup P06


Årets medlem

Personen har varit i föreningen flera år och brinner för innebandy men även för föreningen. Med ett driv att hjälpa förening framåt, vilja hjälpa unga spelare utvecklas och även sig själv så visar personen ett stort engagemang både på och utanför planen. 

Årets medlem –Jimmy ”Bullen” Johansson

Ny tränare klar för herrlaget
2019-05-05 15:18
Fredrik Hennigor
Idag så har Stanstad skrivit kontrakt med Fredrik Hennigor.
Fredrik kommer närmast från Cimrishamn FC där han varit tränare de senaste åren och gjort ett mycket bra arbete med hänsyn till det begränsade spelarmaterialet som finns på Österlen.
Han har ett förflutet som spelare i bla Skurup och Ystad men sadlade om till tränare för några år sedan och kommer nu att vara en viktig del i att slussa in yngre förmågor i laget för att klara av generationsskiftet som Stanstad ska göra de kommande åren och samtidigt se till att Stanstad är ett topplag i H2 kommande säsong.

I Fredrik får vi en mycket ambitiös och kompetent tränare som samtidigt är väldigt rak och klar i sin kommunikation.

Vi hälsar Fredrik varmt välkommen till Stanstad och herrlaget.
Innebandyskola för barn födda 2012 och 2013
2019-04-25 22:21

Är du tjej eller kille född 2012 eller 2013?

Vill du prova en rolig och fartfylld lagidrott?

Sugen på att börja spela innebandy?


Tag då med dig en förälder och kom ner till Uppåkrahallen mellan kl.08.30—09.30 följande söndagar:


  •       28 april
  •         5 maj
  •         19 maj


Glöm inte träningskläder, vattenflaska och innebandyglasögon. Klubba finns att låna!


Målet med innebandyskolan är att deltagarna på ett lekfullt sätt ska få känna på vad innebandy är.

Vi kommer leka, spela och ha riktigt roligt tillsammans.

Ledare är spelare från vårt dam/juniorlag, som efterhand ska fasas ut och ersättas av föräldrar som tar över ledarrollerna.

P04 tog hem titeln som Skånemästare
2019-04-11 20:54
Lagmaskinen IK Stanstad P04 Skånemästare 2019! 
Vellinge 31 mars 2019 Med 3.07 minuter kvar av finalen i DM-mästerskapet avgör IK Stanstad med sitt 4-3 mål och tar därmed hem en smått osannolik DM-titel. Bäst i Skåne! Ett hysteriskt och heroiskt kämpande Lönsboda, som gått obesegrade genom gruppspelet, tvingas att se sig besegrade av just lagmaskinen IK Stanstad.  
Till ljudet av ”Stanstad, Stanstad, Stanstad” lyfter så äntligen killarna den ädlaste av pokaler och slår sedvanligt klubborna i marken mot den för dagen stora och smått euforiska supporterskaran från Staffanstorp. 
På vägen mot guld har man slagit ut de bästa av de bästa och alla matcher har slutat med uddamålsvinst mot IBK Lund, Palmstaden och Lönsboda. Att vinna Skånemästerskapen är en rejäl skalp i sig och är få förunnat. Att också vinna grundserien i södra divisionen är svårt bara det.  IK Stanstad P04 har gjort bådadera 2019!  
Det finaste i denna kråksång och som måste lyftas fram är laget och inte individen. Lite klyschigt må hända, men sant! Vi kan inte stoltsera med det på pappret mest spektakulära lag, inte luta oss mot några ”unika storstjärnor” som normalt sett avgör alla matcher. Det har däremot blivit motståndares fall, att se enskilda spelare istället för laget. För när motståndarna har lättat på garden och tagit bort någon enstaka spelare, så har man glömt den unika lagmaskinen: IK Stanstad.  

Stort grattis till laget och tränarna Jennie Holmberg och Tobias Åkesson!     
 
 
Interncupen 11 Maj - Save the date!
2019-04-11 07:54
Vår årliga avslutning Interncupen kommer att gå av stapeln lördagen den 11 maj. I år kommer vi även att försöka utveckla denna dag med bl.a. försäljning från Innebandyesset och mer trevliga aktiviteter. 
Att det är så sent beror på påsk, SM finalerna i Innebandy samt Bonnamarknaden.

Anmälan görs till ungdom@stanstad.com senast söndagen den 5 maj. Tidsschemat kommer ut i mitten av vecka 19.

MVH Herrlaget
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer