F12/13
Säsongsavslutning F12/13
2022-06-11 20:16, F12/13

Nu är säsongen 21/22 avslutad på bästa sätt, vinst i matchen mot föräldrarna.

Så himla kul att så många föräldrar kom, tjejerna var laddade till tänderna.

Nu håller vi sommarlov men kör igång igen i samband med att skolan startar.

Trevlig sommar önskar ledarna!

Kallelse till årsmöte IK och IBK Stanstad 2022
2022-06-02 21:18

Årsmötet för IK och IBK Stanstad kommer att hållas torsdagen den 23 juni kl 18.30-20.00

Plats: Klubblokalen Bråhögshallen

Anmälan görs till info@stanstad.com senast den 21/6.

Handlingar inför årsmötet kommer att finnas tillgängliga senast 1 vecka innan årsmötet enl stadgarna på denna plats: Årsmöte 2022

Tack för denna säsong!!
2022-05-26 18:57

IK Stanstad arrangerade den årliga Interncupen som markerar avslutningen för säsongen, även om flera lag fortfarande tränar ett tag till.

Men som rubriken säger, ett stort tack för säsongen och att alla gjorde den avslutande Interncupen till en så lyckad dag. Det var fartfyllda och spännande matcher under hela dagen, från kl 09.00 till finalen vid kl16.00, alla spelare gav de sista krafterna för säsongen ( som verkade var sparade till denna dag ).

När det inte var match så var speedshooting och prickskyttet populär uppladdning.
Vi hade i år nästan 30 lag anmälda till lördagens sammandrabbning, från föreningens yngsta lag P14/15 upp till OldBoys.
Vid lunchtid så bjöd föreningen på grillad hamburgare och dricka, ett uppskattat inslag under lunchpausen . Det delades även ut priser till personer och lag som har utmärkt sig lite extra under den gånga säsongen.

Vill samtidigt passa på att tacka Våningen & Villan i Staffanstorp för det uppskattade och ”goda” lånet utav mjukglassmaskinen.

På återseende i Bråhögshallen säsongen 22/23.

Vilka damer vi har!
2022-05-07 19:30

Efter en knackig säsong visade IK Stanstads damer upp en fantastisk vilja och bjöd på fin innebandy under kvalet. Med högt tempo och fint samspel säkrade de sin plats i division 1 till nästa säsong. Grymt arrangemang och hejarklack på läktaren gjorde allt ännu bättre!

Förberedelserna inför nästa säsong är i full gång. Är du eller någon du känner nyfiken på laget, och kanske vill vara med på våra spelträningar?

Vi kommer inom kort att ha öppna träningar men mer information kommer när det närmar sig.

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till vår sportansvariga Charlotte Andlar på 0708-187145 alternativt charlotte.andlar@stanstad.com.

Vi ses på Bråhögshallen!

Interncupen
2022-04-22 12:59

Hej!
Nu är det snart dags för något som vi alla har längtat efter...nämligen Interncupen!

Efter flera års väntan blir äntligen interncupen av, den 14e maj!
Interncupen är en heldagsaktivitet där föreningens lag möter varandra i spel 3 mot 3 på liten plan. Lagen kommer delas in i olika grupper baserad på åldersklass.
Under dagen kommer även föreningens årliga priser delas ut, och det kommer finnas plats för både lek och speedshooting.

Kiosken kommer såklart vara öppen, och föreningen bjuder på hamburgare och dricka till alla spelare och ledare som är med under dagen! Till hamburgarna kommer givetvis klubbens egen bbq-sås att finnas tillgänglig på önskan från  flera håll.

Skicka in hur många lag ni vill ha med, hur många spelare ni blir och om det finns några eventuella allergier.
Skicka detta till anna.gullberg@gmail.com

Hoppas att så många som möjligt vill vara med på detta traditionella och mycket uppskattade event! Sprid detta i era lag!

Vi ses den 14/5 i Bråhögshallen!

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen