Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
Matchens lirare Dam A vs Skurup
2019-10-17 16:35
Anna Lindell och Malin Hansson
I helgens match så utsågs det två tjejer till matchens lirare i bråhögshallen. 
Matchens lirare i Stanstad blev:

#14 Anna lindell en teknisk spelare som gång på gång tar sig fri och visar magi med klubba och boll

och i Skurup blev det:
#96 malin Hansson som satte stopp för stanstad att göra mål flera gånger

Matchens lirare presenten kommer från våran sponsor Sparbanken Skåne.
Panta mera !
2019-10-10 08:54
Håll Sverige rent
I september körde vi 2 inlämningsdagar där ni kunde lämna in burkar till vårt kansli och efter att vi sorterat upp det och lämnat in dom till Pantamera så har vi nu fått rapporten på hur det gick! 

Totalt fick vi ihop 7 hela säckar som blev till ett värde av nästan 1800:- 

Det är pengar som gynnar hela föreningen och ökar förutsättningarna till att kunna bedriva en ideell verksamhet. 

Glöm inte att du kan fortfarande lämna in burkar till våran Kanslist Ida Melander som finns på plats på kansliet: 
Torsdagar: 16-20
Söndagar: 16-18

Mvh 
Föreningen
2 av 2 i vinster för H4 laget !
2019-10-07 00:30
Nöjda grabbar efter ännu en vinst
Efter andra omgången så hittar vi vårat div 4 lag på en tredje plats med 6 inspelade poäng! 

Första vinsten kom i hemmaborgen mot Svedala. Det var en match som skulle visa många känslor på båda hållen det är många spelare i båda lagen som känner varandra sedan tidigare! Vi fick oss en kommentar från assisterande tränaren Filip R: 
"Jag tycker att vi börjar matchen lite nervöst och trevande. Detta utnyttjar Svedala direkt och tar tag i taktpinnen. Dem har väldigt många avslut på mål men utan att knäcka ”lillväggen” Åkesson som storspelar matchen igenom. Och dessutom håller huvudet kallt under hela matchen och dirigerar oss backar på ett mkt bra sätt.
 
När vi sedan får 0-2 mot oss känns det som ”inte nu igen” Men på något magiskt sätt så sätter storebror Åkesson från halva plan och det känns genast mkt bättre. Sedan jobbar vi oss in i matchen och ger oss inte in i onödiga situationer. När sedan Felix sätter 4-3 målet så känns det på något vis ändå rättvist. Vi tappar aldrig huvudet och maler på efter Idas timeout. Så med årets första 3-poängare i bagaget så kan vi säkert störa fler motståndarlag. Jag tycker personligen att Öhman visar mod och starkt huvud med att ”bänka” sig själv. Allt för att han inte skulle dra på sig någon onödig utvisning som då skulle drabbat laget negativt. Stundtals bra laginsats men med bra individuella prestationer. Och ha då i åtanke att vi inte kommer upp till max i någon del av matchen så som vi gjort i framför allt DM-matchen mot Palmstaden."

Och i andra omgången var det Skurup som väntade på borta plan!

Vi har fått en kommentar från huvudtränaren Ida Melander:

"Ja vad ska man säga, vi börjar riktigt bra när vi snabbt får till 3 mål framåt med hjälp av ett bra boll rull och stundtals visar vi den innebandy som vi kan spela. Men sedan bli vi lite övermodiga och börjar slarva det stiger oss lite åt huvudet att det var 3 snabba mål som vi fick göra, Och vårat slarv kombinerat med skurups rutinerade spelare gör att dom bli inbjudna till att kvittera till 3-3. mellan perioderna 2-3 så pratade vi endast om att visa mindre respekt och spela dom enkla alternativen för att få igång tempot igen och våga ta avslut! Vilket också resulterade i att vi kom in i matchen igen och tag kommandot! Och vi spelar inte felfri innebandy i sista perioden heller men vi gör det som behövs för att ta hem en komfortabel seger med 4-7 "

Nästa hemma match för H4 laget är tisdagen den 15/10 klockan 20:30 uppåkrahallen när IBK Genarp kommer på besök !
2 av 3 poäg för herrarna på hemma plan
2019-10-06 22:51
Matchens lirare! sponsrad och avsedd av Sparbanken Skåne
Efter att slutsignalen gick i dagens match mot Bjärred så fick dom 150 åskådarna som tog sig ut till Uppåkrahallen se våra herrar gå hem med 2 poäng efter en riktig rysare! 
Dom ligger just nu på en 3 plats med 5 inspelade poäng efter 2 omgångar. Över dom finner vi: Willands och Landskrona på 6 poäng. 

Matchvärden Sparbanken Skåne besökte oss denna söndag och utsåg matchens lirare i båda lagen och det blev blev inga andra än: 

Bjärred: #33 Simon Svensson en målvakt som verkligen gjorde sitt jobb denna söndagen och visade att det inte skulle bli lätt för Stanstad. 

Stanstad: # 3 Hampus Enulf en spelare som med sitt lugn på planen sprider säkerhet och trygghet till sina lagkamrater! Bidrar både på den offensiva biten men även på det defensiva en spelare som man kan kalla allround. 

Vi i Stanstad tackar Sparbanken Skåne för detta besöker och ser fram emot nästa gång ! 

#sparbankenskåne 


Första långa resan gjort för H3 laget!!
2019-10-02 23:28
Vårat div 3 lag på herr sidan spelade sin första serie match för säsongen i söndags, 

Det var 10 tappra krigare som transporterade sig den långa resan till Båstad denna fredag kväll. Men det skulle krigas på Stanstad loggan som sitter på bröstet. Även om resultatet säger en sak så speglar det inte matchen! Vi har fått ett par ord angående matchen som lyder följande: 
" Tyvärr inte mycket och säga, tycker vi var med i matchen i 1 och 2 perioden men fick inte riktigt utdelning på våra chanser, samtidigt som vi tog ett par onödiga utvisningar som tyvärr ledde till mål för Båstad. Sen rann det iväg när vi fick en 5:a, på dessa fem tror jag de gjorde 5-6 mål.  " 

Slut resultatet skrevs till 13-3 

Redan nu på söndag så får du chansen på att se dessa grabbar ta revansch och det är grannarna från Lomma FBC som kommer på besök i uppåkrahallen med start 18:00 direkt efter A-laget spelat mot Bjärred IBK! 

BE THERE !  
3 poäng följde med herrarna i premiären i div 2 !
2019-09-30 22:52
I lördags var det dags för våra herrar att dra igång årets serie spel! Och det var en av dom långa resorna som skulle göras denna säsongen. Munka ljungby akademi var det som var lottat till första motståndet. 
Vi har fått ett par ord från den nya tränaren Fredrik "tokken"

"Vi slog Munka i Skm och då fattades vi 8 spelare, så jag hade en ganska bra känsla när vi kom fram och insåg att dom var i våran sits från förra matchen.
Vi har enligt mig seriens bästa målvaktspar och grabbarna kändes grymt taggade så det kändes som vi var redo att ta kommandot från minut 1. Men scenariot blir helt tvärtom, jag vet inte om vi tog alldeles för lätt på uppgiften men vi var inte noggranna i vårat försvarsspel och hade total oskärpa i våra uppspel och avslut. Vi ligger under med 3-0 efter första perioden men det känns som att vi gjort alla 3 målen åt dom på rent slarv.

Vi ändrar om i formationerna inför 2a perioden och går ner på 2 backpar och 3 formationer framåt istället för 3 hela femmor och det ger effekt omgående. Vi gör första målet efter 40 sekunder och sedan hade vi gjort 5 mål på 8 minuter. 2a Perioden avslutas i samma anda som speglade 1a där vi ger bort bollar helt i onödan och dom gör mål och det står 6-6 efter andra.

I 3e perioden går vi ner på 2 formationer istället, Jag väljer att byta målvakt för att få lite positiv effekt även bakåt i banan och hela laget är överens om vad vi vill få ut av spelet. i 3e perioden är vi fullständigt dominanta och betydligt mer ordentliga i spelet med boll, samtidigt som Viktor i kassen får en bra start.

Ska man sammanfatta matchen så åker vi upp till munka med 2 målvakter och 17 utespelare, alla fick speltid och inte en enda sekund under hela matchen var jag orolig över att vi skulle förlora. Vi följer spelidé och taktiska detaljer stundtals och trots att vi gör 14 mål framåt är det dom 7 målen bakåt som är frustrerande, mest för att vi ger bort minst 5 av målen. Det positiva är att vi har jäkligt fin laganda just nu och har ett par växlar till att lägga in, det är en fin premiär i slutändan. Spelarna som utmärker sig extra är framförallt Patrik Salling och Andreas Svenvallsson, men även Marcus Svenvallsson ska ha en stor eloge eftersom han börjar utanför dom 3 startande femmorna och hoppar in i 2a perioder och ändrar matchbilden helt med fina kliniska avslut"

Vi tackar Fredrik för denna "lilla" kommentar angående matchen!

Nästa match för herrar är redan nu på söndag klockan 15:30 i uppåkrahallen !
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer