Bli medlem i IK Stanstad
Vi önskar utöka våra ledarstaber i representationslagen...
2020-04-07 21:17

IK Stanstad vill utöka våran ledarstab med antingen ny huvudtränare eller assisterande tränare beroende på vem du är till både vårt damlag och herrlag för att ta lagen till nästa nivå. Du bör ha erfarenhet av att leda ett lag och ska vara bra på att kommunicera och lära ut.

Vårt damlag spelar i division 1 och herrlaget i division 2.

Om du skulle vara intresserad skicka ett mail med information om dig själv till info@stanstad.com och märk det med tränare 2020/21.

Tony Nilsson fd tränare "Är du en tränare som vill vara i en riktigt bra förening så ta chansen, jag har själv varit tränare i både herr och damlaget där och trivts riktigt bra. En helt fantastisk förening att vara delaktig i."

Kansliet
2020-03-15 15:55
Pga den nuvarande situationen med det nya corona viruset och att alla anläggningar är stängda så har vi idag beslutat att även kansliet kommer att vara stängt. Men är det så att du skulle behöva få tillgång till något på kansliet så är det bara för dig att höra av dig så kommer jag och löser detta under våra ordinarie öppettider.
Tors 18-20
Söndagar 16-18

Ida Melander
Kanslist
IK / IBK Stanstad
info@stanstad.com
Uppdatering 2020-03-14 Coronaviruset
2020-03-14 11:22
Hej,
Nu kan vi äntligen gå ut med informationen kring allt som händer.
Detta är ett beslut från Skånes innebandy förbund och inget vi kan påverka alls. Alla ungdoms matcher kommer att ställas in från och med nu. Det betyder alltså att säsongen tyvärr är över för er del. Vad gäller vårt JAS-lag så är deras match också inställd, och tyvärr är även deras säsong över.

Vad gäller våra seniorlag så har Skånes beslutat att dom matcherna ska spelas, som det ser ut just nu är att tillägga. Och att föreningen som är värd får gå in och bestämma om de ska vara begränsat med publik eller ingen publik alls. Vi kommer som ni alla vet inte kunna hålla några seniormatcher på hemmaplan utan vi tillsammans med berörda föreningar och Skånes håller på att jobba fram en lösning om vad som är bäst där. Information angående dessa matcher kommer så fort som vi vet mer.

Så tyvärr fick säsongen för våra ungdomar ett abrupt slut, men vi ser ju hellre att våra ungdomar är friska. Hoppas att ni har förståelse för detta, och att vi tillsammans kommer tillbaka ännu starkare nästa säsong.

Här kommer ett även ett mailutskick från kommunen
"Här kommer information som gäller i nuvarande situation angående beslut som är tagna för att minska spridningen av Coronaviruset.

Alla kommunala anläggningar stängs för att minska spridningen av Covid-19 (Corona) viruset.

Beslut är taget av kommunstyrelsens ordförande och gäller alla inomhuslokaler som är kommunens. För er som är verksamma i andra lokaler rekommenderar vi er att följa de beslut som fattas av Staffanstorps kommun, samt att följa rekommendationer som ges av myndigheter för att minska spridningen av viruset.

Vi vet att många förbund, inom framförallt idrotten, jobbar med frågan för att få en enhetlig hantering av situationen oavsett var i landet man har sin verksamhet.

De lokala direktiven gäller fr.o.m. nu och innefattar de kommunala inomhusanläggningarna samt inomhusfaciliteter på utomhusanläggningar tills vidare. Var noga med att ha rätt och uppdaterade kontaktuppgifter i FRI så vi snabbt når ut till rätt personer i era verksamheter. Vi ber er också att hålla er uppdaterade via kommunens hemsida för eventuella nya kommunövergripande annonseringar.

Tack för er förståelse och vilja att hjälpa till att stoppa smittspridningen!

Vi önskar er en trevlig helg!

Kultur och Fritid, Staffanstorps kommun"

IK Stanstad + Svenskfastighets förmedling = SANT !
2020-02-12 22:45
Vi går in i året 2020 med ännu ett fortsatt samarbete med en av våra största samarbetspartners !
IK Stanstad är mycket glada över detta samarbete.

Är du på jakt efter ny bostad eller kanske går i tankarna på att sälja så rekommenderar vi er att vända er till dessa duktiga mäklare !

"Koll på läget - igår, idag och imorgon

Från 30-talets svenska folkhem, genom trångboddhet, industrialisering och bostadskris, fram till vår tids digitaliserade bostadsaffär har vi växt till ett av landets största mäklarföretag. Idag är vi 1200 medarbetare över hela landet som årligen förmedlar omkring 30 000 bostäder, nyproduktionsprojekt, skogs- och lantbruksfastigheter samt kommersiella rörelser till ett värde av omkring 60 miljarder kronor. Även om förutsättningar ser betydligt annorlunda ut idag jämfört med på 30-talet så är ambitionen densamma, att hjälpa kunderna till riktigt bra fastighetsaffärer."

IK Stanstad välkomnar Studio S som samarbetspartner
2020-01-10 18:20
Studio S
Under december månad fick vi en bra kontakt med Studio S och vi har nu ingått i ett samarbete för att kunna bredda vad klubben kan erbjuda våra medlemmar!

I med detta samarbete så kommer alla medlemmar att erbjudas ett årskort till rabatterat pris! För att få mer information så ta med ditt digitala medlemskort till Studio S i Staffanstorp eller Hjärup eller kontakta kansliet för mer information!

ändrade tider för kansliet!
2020-01-08 10:53
från och med 9/1 så kommer kansliet vara öppet torsdagar: 18-20