Bli medlem i IK Stanstad
Save the date
2021-09-19 11:00

Nu är det äntligen dags att samla hela föreningen. Datumet Ni redan nu ska spika i kalendern är den 10/10 ungefär klockan 11.30-15 på hemmaborgen Bråhögshallen. Arrangemangsgruppen är i full gång med planeringen för detta, mer information kommer. Några av tankarna är lagfotografering, tävlingar samt att Innebandyesset är på plats och säljer produkter från klubbshopen samt övrig innebandyutrustning. Klockan 13 tar damerna emot IBK Lund i hallen och vi ser då fram emot en blå läktare.

Är Ni sugna på att vara med och påverka våra arrangemang genom att vara en del av föreningens arrangemangsgrupp så hör av Er till Simon Melander på 0722-719179 alt simon@staffanstorpscykel.se Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Vi följer noga utvecklingen av pandemin och arrangemanget kommer att följa gällande rekommendationer och riktlinjer.

P10/11
Ung ledare Liam Lindskog i P10/11
2021-09-17 13:14, P10/11

Föreningens lag P10/11 har fått ett starkt tillskott till ledarstaben i form av en ung ledare. Vi passade på att ställa några frågor för att lära känna honom lite bättre:

Vem är du?

Jag heter Liam Lindskog och spelar i IK Stanstad P07. Jag spelar center och back och har spelat innebandy i 7 år.

Varför ville du bli ledare?

Jag ville bli ledare för att jag vill ge ut min kunskap som jag har samlat på mig under åren och se andras utveckling inom innebandy.

Vad är det bästa med innebandyn?

Det bästa med innebandyn tycker jag är att man måste samarbeta som ett lag. Det är inte bara en som kan lyfta hela lagat utan alla måste vara med.

Vi hälsar Liam varmt välkommen till laget och ser fram emot flera spännande och roliga säsonger.

Äntligen dags för match i Bråhögshallen !
2021-09-13 00:57

På torsdag är det dags!

Damerna har sin första hemmamatch och tar emot Palmstaden i Skånemästerskapets gruppspel. Eftersom det fortfarande är en del restriktioner har vi tyvärr begränsat antal platser på läktaren. Det finns 40 biljetter och det är först till kvarn vid insläppet som gäller! Mellan varje sällskap på läktaren måste det dessutom vara minst 1,5 meters avstånd och vi skulle vara väldigt tacksamma om alla hjälptes åt att följa detta!

Inträdet är gratis !

Läger på Bråhög för barn födda 2010/2011
2021-09-04 07:57

Den 21-22 augusti hade föreningens lag P10/11 och F10/11 läger tillsammans på Bråhögshallen. Lägret började med att få ihop de båda lagen genom olika lekar för att därefter köra gemensam träning. Kvällen avslutades med grillning, mörkerbandy och film, övernattningen skedde sedan på hallen för de som ville. Dagen efter körde vi gemensam frukost och ett sista gemensamt träningspass.

Det var ett otroligt uppskattat läger! Det var väldigt kul och se hur lagen i början höll sig var för sig för att sedan över en dag blandas upp.

Nu laddar vi för säsongen 21/22 med träningar och träningsmatcher.

Är Ni intresserad av att testa på? Klicka på länken Bli medlem för att prova på.  För att se hur lagen tränar gå in på respektive lags hemsida. Välkommen ner på Bråhög!

Information om föreningens herrlag
2021-09-03 12:00

Det är med mycket vemod och stor sorg som föreningen har valt att dra ur sitt herrlag från SkM samt seriespel. Bakgrunden till detta är att truppen stod utan tränare samt manfall av spelare i truppen. Manfallet beror främst på pandemin då uppehållet varit väldigt långt och många har tappat suget och hittat annat att göra på sin fritid.

Föreningens styrelse kommer att fortsätta arbeta med hur vi ska jobba vidare framöver för att stärka upp junior- och seniorverksamheten.

Arrangemangsgruppen vill bli fler !
2021-09-01 00:51

Arrangemangsgruppen söker förstärkning!

Är du sugen på att hjälpa till under seniormatcherna och samtidigt se innebandy på nära håll? Då passar det perfekt att hjälpa till i arrangemangsgruppen. Där kan du bland annat få sitta i sekretariatet, fixa musiken, agera speaker och annat skoj.

Är du intresserad att vara med i gruppen eller bara testa på det någon gång, tveka inte utan hör av dig till Simon Melander på 0722-719179 alt simon@staffanstorpscykel.se

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen