Bli medlem i IK Stanstad
Sanna Stridh är klar för säsongen 21/22 Dam A
2021-07-18 11:53

På målvaktssidan så kan vi stolt presentera att Sanna Stridh väljer att förlänga med Stanstad. Sanna är en smidig målvakt med bra utkast som stod för flertalet assist under föregående säsong. En central spelare både på och utanför plan som alltid bidrar till god stämning. Vi är glada att få behålla henne i truppen!

Emelie Olsson förlänger sitt kontrakt
2021-06-17 21:34

Vi är mycket glada att kunna berätta att Emelie Olsson fortsätter i Stanstad även nästa säsong. Emelie är en spelglad forward med mycket spring i benen, bra passningsspel och bra skott. Hon ger alltid allt i alla lägen och vill utvecklas. En härlig tjej att ha med i laget och vi är mycket glada att hon väljer Stanstad!

Kevin Crantz förlänger sitt kontrakt
2021-06-15 21:32

Elin Olsson förlänger sitt kontrakt
2021-06-14 21:29

Stolt presenteras ännu en trygg punkt i backlinjen när vi kan berätta att Elin Olsson väljer att spela i Stanstad även nästa säsong. Tack vare sin fantastiska spelförståelse och passningsskicklighet är hon en mycket viktig kugge i laget. En spelare som tar bra beslut på innebandyplanen och som alltid bidrar positivt bredvid planen. Vi är väldigt glada att Elin spelar i Stanstad nästa säsong!

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen