Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
Odendo - Fantastiska klipp som stöttar Stanstad
2019-03-20 17:00
Stanstad har skrivit ett samarbetsavtal med en ny auktionssida där företag säljer ut produkter till otroliga priser och där vi får 5% av försäljningsbeloppet på alla affärer. Nya klipp kommer att delas på Facebook 1-2ggr/vecka.


Odendo är en auktionsplattform online, där du kan hitta fantastiska erbjudanden och göra riktigt bra affärer, samtidigt som du stöttar Stanstad.


Auktionerna på Odendo består av produkter, som säljs av företag, som donerar delar av eller hela överskottet till goda ändamål. I gengäld för donationen får företagen extra försäljning, unik och effektiv marknadsföring, goodwill och nya kunder.

Odendo har mer än 50.000 registrerade kunder, 37.000 Facebook följare och 35.000 mottagare av nyhetsbrev.

Odendo er dessutom e-märkt och vann år 2015 e-handelspriset i kategorin “Bästa nya e-handelsföretag” i Danmark. 

Emma på U-19 landslagsläger!
2019-03-03 22:00
Veckan som gick var Emma Johansson, född 2001, på U-19 landslagets läger på Bosön. Till lägret var 44 spelare kallade varav tre var från Skåne. Väldigt roligt och inspirerande att vi har en spelare med i dessa sammanhang. Från föreningens sida säger vi stort Grattis till Emma!
Halvtidsmeddelande från Styrelsen 2018-2019
2019-02-08 20:00
Höstsäsongen har passerat och en intensiv vårsäsong är igång! Vi har fått vara med om många spännande innebandymatcher, Gothia cup och utvecklande träningar, men också utmaningar som att ta fram nya matchkläder, ny materialsponsor, tränaravhopp och bättre tillgänglighet för alla.

Det behövs fler ideella krafter i föreningen och vi ser gärna yngre medlemmar då de är klubbens framtid. Ingen kan göra allt men många kan bidra med en liten del som skulle göra mycket och stor viktig skillnad för klubben.

För att föreningen ska kunna fortsätta utvecklas kommer styrelsen inför kommande säsong att göra en omorganisation. Det behövs därför 3 nya styrelsemedlemmar, då några efter många år i klubben och styrelsen väljer att stiga åt sidan. Vi behöver ge plats åt personer med driv och engagemang för att utveckla klubben och möta framtidens krav och samhälle.

Vi har beslutat att anställa en person som kan vara tillgänglig på kansliet för alla och även sköta det praktiska runt vår förening under 2 dagar/kvällar i veckan.

För att förenkla kommer vi även att lägga ut den dagliga ekonomiska administrationen till vår redovisningsbyrå, vilket underlättar och säkerställer fortsatt god kontroll på ekonomin. Framöver ställs högre krav på oss som förening och det är därför nödvändigt att få in denna expertis i styrelsen. Att anlita en extern partner för hantering av dessa tjänster var också ett krav från revisorn.

Dessa åtgärder görs för att styrelsen ska kunna arbeta med frågor som tillhör en styrelse och minska behovet av att vara så operativa som vi är idag. Varje del i klubben ska gås igenom för att identifiera styrkor och svagheter samtidigt som samarbetet med kommun och andra klubbar behöver fördjupas.

För att kunna ha en ekonomi som tillåter detta har vi beslutat om säljaktiviteter på både vår och höst. Efter sportlovet kommer information om vårens aktivitet och information om höstens aktivitet kommer strax innan höstlovet. Alternativet är att höja avgifterna kraftigt och det vill vi undvika.

Matchtröjorna är väldigt snygga men vi har problem med att storlekarna för de yngre lagen inte stämmer! Därför är 200 nya tröjor beställda och vi väntar på leveransbesked från Stanno. Vi blev också kraftigt försenade med matchtröjorna och det hade en rent ekonomisk anledning då vi i början av säsongen hade för få sponsorer. Därför arbetade sponsorgruppen hårt för att vi skulle kunna få in fler vilket också lyckades. Tröjorna kommer att ha nuvarande design under de tre kommande säsongerna.

Arrangemangen på våra hemmamatcher håller hög klass och är uppskattade av motståndare och domare och de är en viktig del för att känna sig hemma i hallen.

Till sist vill vi rikta ett JÄTTESTORT VARMT TACK till alla medlemmar, stödmedlemmar, tränare, publik, kioskbesökare och inte minst våra härliga sponsorer som stöttar oss på olika sätt. Utan Er är inte föreningen värd någonting, vare sig sportsligt eller ekonomiskt.

Styrelsen vill med detta önska Er alla en spännande fortsättning på innebandysäsongen 2018/19.

Daniel, Anders, Anna, Marie, Nils och Christoffer

GEMENSKAP – STOLTHET – TRADITION
Dags att lämna in City Gross kvitton
2019-02-07 07:05
Hej alla medlemmar,

Nu är det dags att lämna in CG-kvitton! Lika viktigt med få som många! Sista dag för inlämning är måndagen den 18/2. Man kan lämna kvitton i kiosken på Bråhög i samband med match.
 
Lägg kvittona i ett kuvert/påse och märk med:
- Totala summa av kvittona
- Antal kvitton
- Lag och namn
- OBS! Endast kvitton från CG i Staffanstorp

/Styrelsen
Skånes Innebandyförbund stöttar Musikhjälpen
2018-12-10 15:00

I år sänds Musikhjälpen den 10-16 december från Stortorget i Lund. Årets tema är Alla har rätt att funka olikaLäs mer om årets tema.

Skånes Innebandyförbund vill uppmärksamma detta viktiga tema och har startat en insamlingsbössa för att vara med och bidra till Allas rätt att funka olika. Bössan heter Skånsk Innebandy.


Bössans adress är: https://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/skansk-innebandy


För att göra det ännu lite trevligare att bidra i bössan har alla som bidrar också möjligheten att vara med i en tävling med fina priser. Det går naturligtvis att bidra även utan att vara med i tävlingen. Priserna i tävlingen är:

  • En Skånelagströja signerad av samtliga spelare i våra två Skånelag, som spelar distriktslags-SM i innebandy i januari.
  • En innebandyklubba från Skånes bästa damspelare säsongen 2017-18 Ellen Rasmussen, Malmö FBC, signerad av Ellen.
  • En innebandyklubba från Skånes bäste herrspelare säsongen 2017-18 Johannes Wilhelmsson, Höllvikens IBF, signerad av Johannes.

Info om hur det går till att delta i tävlingen finns på nyheten på vår hemsida: https://www.innebandy.se/skane/inlagg/lista/skansk-innebandy-for-musikhjalpen/.

Stanstads Julfest måndag 17 december!
2018-12-02 20:10
Damgruppen bjuder traditionsenligt in föreningens medlemmar till den årliga Julfesten som äger rum måndag den 17 december kl 18.00-20.00 i Bråhögshallen.  

Det kommer bjudas på tävlingar, småplansspel, julfika, godisregn m.m. Kom ner och umgås med den härliga Stanstadfamiljen och kom ihåg att ta med er innebandyklubban!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
IBK Stanstad H4, 14/10 12:56 
IBK Stanstad H4, 26/08 12:04 
IBK Stanstad H4, 25/08 16:49 
IBK Stanstad H4, 12/08 11:01 
IBK Stanstad H4, 28/07 12:20 
 
Sponsorer