Bli medlem i IK Stanstad
Fortsätt samla kvitton och stöd IK Stanstad
2018-11-16 12:24
En uppmaning till ALLA medlemmar!

Det är viktigt att alla fortsätter spara sina kvitton från City Gross så att IK Stanstad kan ta del av potten de avsätter till föreningslivet i Staffanstorp! Om du vill "bli av med kvitton" så går det bra att lämna dem i kiosken på Bråhög.

Lägg gärna kvittona i ett kuvert och skriv totalsumman utanpå. Det är dock inget krav, det viktiga är att vi får in många kvitton!

/Styrelsen
Ravelli hösten 2018
2018-11-09 22:53

Vi kör nu igång Ravelli försäljningen igen från och med idag och fram till och med den 4 Dec.

Perfekt att köpa som julklapp till familj och vänner och varje paket kostar 200 kr.

Alla kommer att få en katalog, beställningsformulär och information om inloggning till app och webbsida, av ert lags Ravelli ansvariga. Man kan ladda ner appen och dela ut länken till kollegor eller andra man känner för att öka försäljningen.

Det laget som säljer procentuellt mest i förhållande till antalet spelare för följande belöning.

·         1:an får 6 paket gratis

·         2:an får 4 paket gratis

·         3:an får 2 paket gratis

Om något lag skulle sälja mer än 150 paket så kommer Thomas Ravelli och besöker laget.

Vi ser gärna att alla säljer minst ett paket.

God försäljning och hör av er om ni har några frågor.

Om ni har några frågor får ni gärna höra av er till mig på 073-6842598

Mvh Marie Wensley

Klubbshoppen på Innebandyesset är öppen
2018-10-19 14:45
Nu är klubbshoppen öppen på Innebandyesset, där kommer att fyllas på med fler artiklar framöver men dom mest efterfrågade finns på plats

Cardskipper är ersatt av Sportadmin medlemsapp
2018-10-18 17:06

Många frågar om Cardskipper och medlemskort och som vi berättade på årsmötet har vi valt att avsluta samarbetet med Cardskipper till förmån för Sportadmins medlemsapp istället.

Fakturatexten som har gått ut har länkar till Sportadmin Medlemsapp. Se nedan text från fakturorna

Medlemskort, kallelser och information finns i Sportadmins medlemsapp som ni laddar ner här.

För att utnyttja rabatter och fri entré på seniormatcher kommer det att vara obligatoriskt att visa medlemskortet i appen.

Apple: https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp&hl=sv

MVH

/Daniel

IK Stanstad har erhållit elitlicens 2018-19
2018-10-07 12:19
Det är med glädje att meddela att IK Stanstad har fått elitlicens för 2018-19 Elitlicens är ett krav för alla föreningar med lag i serierna SSL/Allsvenskan på herr och damsidan samt Division 1 på herrsidan).

Vi i styrelsen har arbetat hårt med kostnads och intäktskontroll under åren där vi också måste balansera ekonomin så vi klarar det sista steget. Vi vill också tacka vår förra ordförande Louise Nilsson och ledamot Ola Ljungentorp som började ett sanering av ekonomin för några år sen då vi hade en väldigt stor uppförsbacke, utan deras arbete så hade vi inte klarat av att komma hit vi är idag.

Fler till IK Stanstads arrangemangsgrupp!
2018-09-26 10:00
Det behövs fler ideella krafter till IK Stanstads arrangemangsgrupp! Kan du tänka dig att hjälpa till några timmar i samband med att våra representationslag spelar hemmamatcher? Arrangemangsgruppen träffas i Bråhögshallen ca: 90 minuter innan matchstart för att förbereda. Gruppen består idag av 4 personer och vi skulle behöva bli lika många till för att säkerställa att vi kan ha arrangemang även framöver.

Nu på söndag den 30/9 har Damerna seriepremiär mot Malmö FBC 14:00! Det är ett utmärkt tillfälle att komma ner och hjälpa till och se hur det fungerar. Vi räknar med bra uppslutning och ses 12:30 på kansliet så hjälps vi åt!

Med vänlig hälsning styrelsen

Kort nedan vad som behöver göras inför en match:

• Fixa Matchprogram
  • Sätta upp flaggor och banderoller
  • Sätta upp sekreteriat (matchrapporter, tidtagning mm)
  • Inkoppling av musik och IBIS-rapportering (inkoppling datorer mm)
  • Ta emot motståndarlag och domare
  • Stolar till sargvakter
P10/11, 28/10 14:36