Bli medlem i IK Stanstad
Förlägning dam A
2021-04-14 22:03

Med sin fina spelförståelse, följsamma backspel, förmåga att täcka skott och sin rutin så är Emma Johansson en viktig kugge i laget. Hon har alltid ett leende på läpparna och är en sprudlande tjej som brinner för innebandyn. Vi är mycket glada att Emma har valt att förlänga med Stanstad!

Förlängning dam A !!
2021-04-09 19:12

Vi är glada att få berätta att vår sprudlande Iulia Manzicu med sitt kvicka steg, spelförståelse och bollkontroll väljer att förlänga med Stanstad. Iulia är en glad och positiv tjej som alltid gör sitt bästa och är en fröjd att ha att göra med, både på och utanför planen. Vi ser fram emot en ny härlig säsong!

GEMENSKAP-STOLTHET-TRADITION

#3 Förlänger ytterligare 1 säsong !
2021-04-03 11:45
#3 Moa A

I backlinjen under kommande säsong finns även vår trygga Moa Andersson som har valt att förlänga. Moa har med sin räckvidd, skicklighet att täcka bollen och grymma dragskott många fina kvaliteter. Hon gör aldrig en dålig match, har alltid ett skratt på lager och är en härlig tjej att ha i laget. Vi är otroligt glada att Moa väljer Stanstad!

FÖRLÄNGNING DAM A !
2021-04-01 22:22
#2 Sara F

Det är med glädje vi kan berätta att vår stabila back med stort driv och engagemang, Sara Florentzson, väljer att förlänga med Stanstad. En riktigt glädjespridare som alltid tar sig an nya uppgifter och människor med öppna armar. Med stort Stanstad-hjärta är hon en mycket tung och viktig pusselbit i laget. Vi ser fram emot en ny, rolig säsong med Sara i spetsen!

GEMENSKAP-STOLTHET-TRADITION

Jonas Lilja klar som huvudtränare för HERR !
2021-03-30 12:30
Huvudtränare Jonas Lilja

Det var någon som lyckades gissa rätt direkt. Det är med glädje IK Stanstad kan presentera herrlagets nya huvudtränare, Jonas Lilja

För dom som inte vet vem Jonas är så har våran redaktion fått en kort presentation som följer nedan!

Jag är en 37 årig kille som bor i Arlöv med min fru och våra två döttrar, båda tjejerna spelar i Stanstad. Jag startade min innebandykarriär i Lugi när jag var 6 år, därefter spelade jag i Burlöv och Åkarp fram tills för fem år sedan då mina knä sa stopp. Jag började träna seniorlag när jag var 25 år och jag var då först spelande tränare i Burlöv i fem år och därefter i Åkarp. Sedan några år tillbaka har jag tränat F04/05 i Stanstad.

Mitt främsta mål med innebandyn är att få ihop ett lag som ger allt för varandra i alla lägen, det tror jag man skapar genom att ge 100% på träningar, peppa och hjälpa varandra. Det är även viktigt att spelarna ställer upp för klubben samt hjälper de yngre lagen när tillfälle ges, det är viktigt att våra barn och ungdomar har bra och närvarande förebilder. I laget är det viktigt att ta hand om de unga spelarna, för mig spelar det ingen roll vilken ålder du har utan vad du visar på träning.

Vi ser med spänning fram emot kommande säsong!

GEMENSKAP-STOLTHET-TRADITION
Tränare förlänger med DAM !
2021-03-29 19:54
Rutinerade Stanstad Nina!

Nina Ollhage väljer att förlänga som spelande tränare för ytterligare en säsong. Med över 20 säsonger i den blå tröjan har Nina både rutin och ett stort Stanstad-hjärta, två saker som kommer komma till stor användning inför kommande satsning på damlaget.

Vi ser alla fram emot en spännande säsong!

GEMENSKAP-STOLHET-TRADITION