Bli medlem i IK Stanstad
Tack för denna säsong!!
2022-05-26 18:57

IK Stanstad arrangerade den årliga Interncupen som markerar avslutningen för säsongen, även om flera lag fortfarande tränar ett tag till.Men som rubriken säger, ett stort tack för säsongen och att alla gjorde den avslutande Interncupen till en så lyckad dag.Det var fartfyllda och spännande matcher under hela dagen, från kl 09.00 till finalen vid kl16.00, alla spelare gav de sista krafterna för säsongen ( som verkade var sparade till denna dag ).När det inte var match så var speedshooting och prickskyttet populär uppladdning.Vi hade i år nästan 30 lag anmälda till lördagens sammandrabbning, från föreningens yngsta lag P14/15 upp till OldBoys.Vid lunchtid så bjöd föreningen på grillad hamburgare och dricka, ett uppskattat inslag under lunchpausen . Det delades även ut priser till personer och lag som har utmärkt sig lite extraunder den gånga säsongen.Vill samtidigt passa på att tacka Våningen & Villan i Staffanstorp för det uppskattade och ”goda” lånet utav mjukglassmaskinen.

På återseende i Bråhögshallen säsongen 22/23.

Vilka damer vi har!
2022-05-07 19:30

Efter en knackig säsong visade IK Stanstads damer upp en fantastisk vilja och bjöd på fin innebandy under kvalet. Med högt tempo och fint samspel säkrade de sin plats i division 1 till nästa säsong. Grymt arrangemang och hejarklack på läktaren gjorde allt ännu bättre!

Förberedelserna inför nästa säsong är i full gång. Är du eller någon du känner nyfiken på laget, och kanske vill vara med på våra spelträningar?

Vi kommer inom kort att ha öppna träningar men mer information kommer när det närmar sig.

Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till vår sportansvariga Charlotte Andlar på 0708-187145 alternativt charlotte.andlar@stanstad.com.

Vi ses på Bråhögshallen!

Interncupen
2022-04-22 12:59

Hej!
Nu är det snart dags för något som vi alla har längtat efter...nämligen Interncupen!

Efter flera års väntan blir äntligen interncupen av, den 14e maj!
Interncupen är en heldagsaktivitet där föreningens lag möter varandra i spel 3 mot 3 på liten plan. Lagen kommer delas in i olika grupper baserad på åldersklass.
Under dagen kommer även föreningens årliga priser delas ut, och det kommer finnas plats för både lek och speedshooting.

Kiosken kommer såklart vara öppen, och föreningen bjuder på hamburgare och dricka till alla spelare och ledare som är med under dagen! Till hamburgarna kommer givetvis klubbens egen bbq-sås att finnas tillgänglig på önskan från  flera håll.

Skicka in hur många lag ni vill ha med, hur många spelare ni blir och om det finns några eventuella allergier.
Skicka detta till anna.gullberg@gmail.com

Hoppas att så många som möjligt vill vara med på detta traditionella och mycket uppskattade event! Sprid detta i era lag!

Vi ses den 14/5 i Bråhögshallen!

Intervju med burväktaren Sanna Stridh DAM-A
2022-04-09 21:54

På onsdag är det äntligen dags igen att se våra damer att spela på hemmaplan! Klockan 20:00 blåser dommarna igång kvällens match! Och vi har fått äran att få en liten pratsund med en av spelarna!

Mycket som händer nu i laget inför kvalet kan jag tänka mig. Utan att berätta för mycket, är förberedelserna igång på stort allvar nu för att klara kvalet?

- Absolut är förberedelserna i gång. Vi har en säsong bakom oss som vi inte är särskilt nöjda med tyvärr. Vi har fått in en ny tränare i laget och tränar nu på för att ge oss själva så bra förutsättningar som möjligt för att klara kommande kval.

Vi tittade på den interna poängligan, och man kan ju lugnt säga att du vunnit den bland målvakter med hela 4 assist. Hur känns det?

- Det är alltid roligt att göra poäng, lite extra som målvakt förstås. Jag har ju en av mina styrkor i mina utkast så det känns extra roligt att få utdelning för det, vilket jag såklart också måste tacka mina medspelare som gör målen för.

Hur tror du att första hemmamatchen mot Willands går, har ni koll på hur de spelar?

- Vi har ju redan mött Willands två gånger denna säsongen. Två matcher som vi inte är särskilt nöjda med. Men ja, jag skulle vilja säga att vi har ganska bra koll på Willands och är redo för revansch.

Vi önskar er ett stort lycka till i kvalet, och ser fram emot att se er spela igen.

- Tack så mycket!

Ladda ner medlemsappen