Bli medlem i IK Stanstad
P04 tog hem titeln som Skånemästare
2019-04-11 20:54
Lagmaskinen IK Stanstad P04 Skånemästare 2019!
Vellinge 31 mars 2019 Med 3.07 minuter kvar av finalen i DM-mästerskapet avgör IK Stanstad med sitt 4-3 mål och tar därmed hem en smått osannolik DM-titel. Bäst i Skåne! Ett hysteriskt och heroiskt kämpande Lönsboda, som gått obesegrade genom gruppspelet, tvingas att se sig besegrade av just lagmaskinen IK Stanstad.
Till ljudet av ”Stanstad, Stanstad, Stanstad” lyfter så äntligen killarna den ädlaste av pokaler och slår sedvanligt klubborna i marken mot den för dagen stora och smått euforiska supporterskaran från Staffanstorp.
På vägen mot guld har man slagit ut de bästa av de bästa och alla matcher har slutat med uddamålsvinst mot IBK Lund, Palmstaden och Lönsboda. Att vinna Skånemästerskapen är en rejäl skalp i sig och är få förunnat. Att också vinna grundserien i södra divisionen är svårt bara det.  IK Stanstad P04 har gjort bådadera 2019!
Det finaste i denna kråksång och som måste lyftas fram är laget och inte individen. Lite klyschigt må hända, men sant! Vi kan inte stoltsera med det på pappret mest spektakulära lag, inte luta oss mot några ”unika storstjärnor” som normalt sett avgör alla matcher. Det har däremot blivit motståndares fall, att se enskilda spelare istället för laget. För när motståndarna har lättat på garden och tagit bort någon enstaka spelare, så har man glömt den unika lagmaskinen: IK Stanstad.

Stort grattis till laget och tränarna Jennie Holmberg och Tobias Åkesson!

Interncupen 11 Maj - Save the date!
2019-04-11 07:54
Vår årliga avslutning Interncupen kommer att gå av stapeln lördagen den 11 maj. I år kommer vi även att försöka utveckla denna dag med bl.a. försäljning från Innebandyesset och mer trevliga aktiviteter.
Att det är så sent beror på påsk, SM finalerna i Innebandy samt Bonnamarknaden.

Anmälan görs till ungdom@stanstad.com senast söndagen den 5 maj. Tidsschemat kommer ut i mitten av vecka 19.

MVH Herrlaget
Inställd försäljningsaktivitet - skjuts till årsmötet
2019-04-05 19:48

Hej

Vi har fått många synpunkter på försäljningsaktiviteten nu på våren och vi i styrelsen har tagit detta till oss.

Styrelsen har därför beslutat att ställa in denna aktivitet nu i vår och istället kommer vi att lägga detta som en punkt på årsmötet. Där har då alla våra medlemmar en möjlighet att få vara med och bestämma i denna fråga.

Damgruppen
Öppna träningar med Damgruppen!
2019-03-31 21:00, Damgruppen

Tisdag 9 april och torsdag 11 april bjuder vi in till öppna träningar med IK Stanstads Damgrupp. Vill man vara en del av en av Skånes största föreningar på tjejsidan så är man varmt välkommen. Vår målsättning är att erbjuda alla spelare största möjliga utveckling utifrån sin egen ambitionsnivå.

Vi välkomnar spelare som är intresserade av spel i Juniorallsvenskan DJ17 och/eller Damer Division 1.

Dagarna/tiderna som gäller är:

Tisdag 9 april kl. 20.00-21.30 Bråhögshallen

Torsdag 11 april kl. 19:15-20.45 Staffanshallen

Är du intresserad av att vara en del av IK Stanstads Dam och Juniorverksamhet så hör av dig till:

Jakob Larsson, Tränare (tel. 0739-37 47 76)

E-mail för laget: stanstaddam@gmail.com

Odendo - Fantastiska klipp som stöttar Stanstad
2019-03-20 17:00
Stanstad har skrivit ett samarbetsavtal med en ny auktionssida där företag säljer ut produkter till otroliga priser och där vi får 5% av försäljningsbeloppet på alla affärer. Nya klipp kommer att delas på Facebook 1-2ggr/vecka.

Odendo är en auktionsplattform online, där du kan hitta fantastiska erbjudanden och göra riktigt bra affärer, samtidigt som du stöttar Stanstad.

Auktionerna på Odendo består av produkter, som säljs av företag, som donerar delar av eller hela överskottet till goda ändamål. I gengäld för donationen får företagen extra försäljning, unik och effektiv marknadsföring, goodwill och nya kunder.

Odendo har mer än 50.000 registrerade kunder, 37.000 Facebook följare och 35.000 mottagare av nyhetsbrev.

Odendo er dessutom e-märkt och vann år 2015 e-handelspriset i kategorin “Bästa nya e-handelsföretag” i Danmark.

Emma på U-19 landslagsläger!
2019-03-03 22:00
Veckan som gick var Emma Johansson, född 2001, på U-19 landslagets läger på Bosön. Till lägret var 44 spelare kallade varav tre var från Skåne. Väldigt roligt och inspirerande att vi har en spelare med i dessa sammanhang. Från föreningens sida säger vi stort Grattis till Emma!
Damgruppen, 31/03 21:00
IBK Stanstad H4, 14/10 12:56