Bli medlem i IK Stanstad
2021-02-14 16:13
pga sjukdom håller kansliet stängt! men har ni fortfarande lämna citygross kvitto + pant bara att ringa till Simon på 0722719179 så kommer han ner och tar emot.
Återöppnande för 05or och senare 21-02-05
2021-02-03 20:04
Kommunen har nu tagit beslutet om att ungdomar födda 05 och senare får börja träna igen. Beslutet hittar ni via länken nedan.

Ärendebrev Återöppnande 210205.pdf »

Mer information om hur träningstider samt hur träningsrutinerna kommer att se ut kan ni få av era respektive tränare/lagledare.

Pant + kvitto
2021-02-01 19:38
Hej alla glada stanstaditer, här kommer lite snabb information till er. Från och med torsdag(4/2) kommer kanslit vara öppet och tre veckor framåt. Så har ni massa pant hemma, eller kanske city gross kvitto som ni vill skänka till föreningen? Så är de bara att kommer ner. Kanslit kommer att vara öppet som vanligt torsdagar(18-20) och söndagar(16-18). Välkomna ner!
God Jul
2020-12-24 15:23
Vi vill önska er alla en god och trevlig julhelg. Även om den i år kanske blir lite annorlunda. Vi hoppas att det nya året, blir ett Gott Nytt bättre År. Var rädda om varandra! Styrelsen IK Stanstad
Hallarna stänger
2020-12-13 21:20
I enlighet med att kommunen stänger högstadieskolorna from imorgon 14/12, så har Styrelsen beslutat att stänga ner all träning i hall from 14/12. Vi uppmuntrar till träning och avslutning utomhus. Tack för att ni alla har förståelse och stöttar i att minska smittspridningen så att vi alla kan ha en bra och förhoppningsvis Coronafri jul.

Mvh Styrelsen IK Stanstad
Uppdatering Covid-19
2020-11-18 21:16
Hej

Det är kommit lite frågor kring dom nya direktiven som har kommit. Styrelsen har tagit beslutet att vi fortsätter som tidigare med hänvisning till kommunens hemsida. Detta gäller tillsvidare men kan komma att ändras med kort varsel.

Vilket betyder att träningsgrupperna för 05 och yngre fortsätter att få bedriva träning.

Information från Skånes innebandyförbund

"Hej.

Idag, tisdag 27/11, meddelade Folkhälsomyndigheten, i samråd med Länsstyrelsen i Skåne och smittskyddsläkaren i Region Skåne, att förlänga de skärpta allmänna råden i Skåne län till och med 13 december.

Följande gäller därmed från och med idag 17 november till och med 13 december:

• Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 17 november-13 december på distriktsnivå, dvs röd nivå, HJ18, D1, D2, D3, H2, H3, H4 och Herrar utveckling skjuts upp. Detta gäller även matcher i Skånemästerskapen.

• Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 17 november-13 december på grön och blå nivå ställs in.

• Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta. Alla deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom. Föräldrar skall i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningen. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning. Skånes Innebandyförbund uppmanar föreningar, ledare, utövare och föräldrar att göra kloka val för att minska risken för smittspridning vid träning.

• Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas fortsatt. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.

• Skånes Innebandyförbund avråder skånska lag från att delta på cuper/arrangemang utanför Skåne.

Det är viktigt att vi tillsammans inom skånsk innebandy gör vårt bästa för att minska smittspridningen framöver. Vi förstår att ovanstående punkter påverkar föreningars verksamhet på många sätt och hoppas att vi snart kan se en ljusning i smittspridningen. Dock rekommenderar vi föreningar att också planera för ett möjligt scenario där de lokala restriktionerna fortsätter en längre tid än 13 december.

Ovan punkter är skrivna utifrån den information vi har i skrivande stund. Vi vet att det kan komma tillägg och förändringar framöver, ibland med mycket kort varsel, och vi kommunicerar ut ny info löpande.

Återkom gärna med frågor och tankar.

Ta vara på er!

Med vänlig hälsning,