Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
---
Uppdatering Covid-19
2020-11-18 21:16
Hej

Det är kommit lite frågor kring dom nya direktiven som har kommit. Styrelsen har tagit beslutet att vi fortsätter som tidigare med hänvisning till kommunens hemsida. Detta gäller tillsvidare men kan komma att ändras med kort varsel.

Vilket betyder att träningsgrupperna för 05 och yngre fortsätter att få bedriva träning.

Information från Skånes innebandyförbund 


"Hej.

 

Idag, tisdag 27/11, meddelade Folkhälsomyndigheten, i samråd med Länsstyrelsen i Skåne och smittskyddsläkaren i Region Skåne, att förlänga de skärpta allmänna råden i Skåne län till och med 13 december.

 

Följande gäller därmed från och med idag 17 november till och med 13 december:

  • Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 17 november-13 december på distriktsnivå, dvs röd nivå, HJ18, D1, D2, D3, H2, H3, H4 och Herrar utveckling skjuts upp. Detta gäller även matcher i Skånemästerskapen. 

  • Samtliga innebandymatcher som spelas under perioden 17 november-13 december på grön och blå nivå ställs in.

  • Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta. Alla deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom. Föräldrar skall i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningen. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning. Skånes Innebandyförbund uppmanar föreningar, ledare, utövare och föräldrar att göra kloka val för att minska risken för smittspridning vid träning.

  • Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas fortsatt. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre.

  • Skånes Innebandyförbund avråder skånska lag från att delta på cuper/arrangemang utanför Skåne.


Det är viktigt att vi tillsammans inom skånsk innebandy gör vårt bästa för att minska smittspridningen framöver. Vi förstår att ovanstående punkter påverkar föreningars verksamhet på många sätt och hoppas att vi snart kan se en ljusning i smittspridningen. Dock rekommenderar vi föreningar att också planera för ett möjligt scenario där de lokala restriktionerna fortsätter en längre tid än 13 december.

Ovan punkter är skrivna utifrån den information vi har i skrivande stund. Vi vet att det kan komma tillägg och förändringar framöver, ibland med mycket kort varsel, och vi kommunicerar ut ny info löpande. 

Återkom gärna med frågor och tankar.

Ta vara på er!

Med vänlig hälsning,

Henrik Paulsson
Verksamhetschef

henrik.paulsson@innebandy.se
040 – 600 59 61 "

Ravelli !
2020-10-21 21:57

Stötta IK Stanstad under dessa tuffa tider igenom att kanske spana in lite ny fräscha sängkläder i högkvalitet från Ravelli! 


ALLA PAKET 200:-

 

Skickas direkt till ditt närmsta ombud 2-3 arbetsdagar efter att du har lagt din beställning!

 

Tex: Har du skickat in och betalt din beställning på måndagen så kommer den att packas och skickas inom 3 arbetsdagar.

 

 Fysiska kataloger kommer att finnas på kansliet från och med Torsdag 22/10 19:00

Katalogen finner ni via denna länken: https://www.ravelli.se/wp-content/uploads/2020/08/Ravelli_katalog_2020_08_Low-komprimerad.pdf

Stötta IK Stanstad under dessa tuffa tider igenom att dela webshopen med dina arbetskamrater, släktingar, vänner och bekanta.  

Vid 5 paket är det fraktfritt.

 

 

Fraktkostnader för slutkunden vid direktleverans

1-2 paket: 35 kr

3-4 paket: 69 kr

5-20 paket Fri frakt

IK Stanstad !
2020-10-18 19:12
Hej!

IK Stanstad är en klubb som drivs ideellt och vi behöver bli fler som kan hjälpa till med olika typer av uppgifter. Styrelsen har beslutat sätta ihop kommitéer (eller arbetsgrupper) med olika fokus, för att få bättre spridning och naturligtvis mer och diversifierad input från föreningens medlemmar. De olika kommittéerna kommer ha olika fokus och vi behöver 2-3 personer i varje grupp. I varje kommitté finns även en styrelsemedlem. Vilka är då fokusområdena?
- Sponsorgruppen: här försöker vi hitta nya sponsorer och nya sätt för företag och privatpersoner att sponsra föreningen
 
- Ungdomsgruppen: här vill vi hitta nya vägar att attrahera nya spelare, behålla befintliga spelare samt bygga en struktur och organisation som kan göra IK Stanstad till en välmående klubb med många aktiva barn och ungdomar. Här vill vi aktivera våra barn och ungdomar i föreningen.
 
- Sportkommittén: här är målet att bygga en förening med starka och konkurrenskraftiga senior- och juniorlag på både dam- och herrsidan 
 
IK Stanstad har idag en styrelsen består av 6 personer (alla med heltidsjobb eller heltidsstudier) och vi är övertygade om att nyckeln till att bygga en stark klubb är att vi blir fler som kan dela på uppgifterna. Vi behöver dig och ditt engagemang! 
 
Önskar du delta i:
sponsorgruppen kontaktar du Roger Karlsson     mr.roger.karlsson@gmail.com
Ungdomsgruppen kontaktar du Anna Henriksson  henricssonanna@hotmail.com
Sportkommittén kontaktar du Charlotte Andlar  charlotte.andlar@gmail.com
--
Med vänlig hälsning,
 
Styrelsen
Inför årsmötet
2020-06-16 21:23
Med tanke på att Skånes Innebandyförbund har sitt årsmöte den 16/6 så kommer vi ej att kunna lägga ut verksamhetsberättelsen i tid då det finns info som vi behöver från deras möte. Vi inväntar info från Skånes Innebandyförbund och lägger ut så fort infon nått oss.
Vi beklagar detta.
Med vänlig hälsning,
Styrelsen
Årsmöte !
2020-06-02 23:58

Välkommen till IK Stanstad och IBK Stanstads årsmöte!


När: Tisdagen den 23/6 kl.18.30 - 20.00

Var: Bråhögsskolans matsal

Detta år är inte sig likt om man jämför med tidigare år, med det har vi ju alla redan märkt.

På grund av Covid 19 måste vi också kontrollera att vi inte kommer att överstiga antalet 50 personer i lokalen. Detta kommer att göras i samband med mötets början.

I lokalen kommer vi också att se till att man sitter med avstånd till sin granne.

På grund av Covid-19 så har vi därför beslutat att inte erbjuda förtäring eller dryck i samband med årsmötet i år.

Förhoppningsvis kan nästa år vara tillbaka i ”normalläge” igen.

Handlingar inför årsmötet kommer att finnas tillgängliga senast 1 vecka innan årsmötet enl stadgarna på hemsidan.


Varmt välkomna önskar styrelsen IK Stanstad/IBK Stanstad!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer