SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
IK Stanstad F04/05
Tränare:
Jonas Losell 0728-862738, jonas@losell.com
Jonas Nilsson 0705-256785, jonas@nilsson.ac
Håkan Eriksson 0766-201354, hakan70@hotmail.com
Jonas Lilja 0706-432907, jonaslilja98@gmail.com

 
Träningstider 20/21
Måndagar 19.15-20.30 (Bråhögshallen)
Torsdagar 19.45-21.30 (Staffansthallen)

Vill Du anmäla spelare ( eller bli Stödmedlem ) till F04/05 och försäkra dig om att få mer information ? Använd med fördel följande länk:
https://ikstanstad.sportadmin.se/newMember/?ID=4027

Välkomna alla flickor födda 2004 och 2005!
Nu har vårterminen kört igång... =)
2021-01-17 12:08
Ladda album (+2 bilder) >>
Före och efter träningen - Losell

Söndag den 17:e Januari. Normalt sätt skulle vi nog skriva ett matchreferat så här på en söndag, men istället får vi glädjas över att vi har dragit igång vår-säsongen. 


Om någon skulle frågat oss tränare för ett år sedan så här:

 1. Vi testar köra hemmaträning. 

 2. Vi ber alla tjejer koppla upp sig på sina telefoner.

 3. Vi kör ett riktigt hårt Tabata pass och är övertygad om att all kör järnet. 


Så skulle vi förmodligen svarat: Inte en chans i världen. =). 


Men så bra det gick. Vi tränare är väldigt nöjda med uppslutningen och att alla genomförde Tabata-passet på ett bra sätt. Jonas (Losell alltså) kunde knappt gå på några dagar men det kanske säger mer om hur vältränad han är… 


Så ett första lyckat försök att hålla igång under Covid-19. Vi fortsätter och peppa varandra. Alla är välkomna att köra med oss så klart. 


En helt annan sak. SSL är ju igång med både Lund och Malmö på dam-sidan. Det är kul att det är en hel del spelare med förflutet i Stanstad. 2 Elin Johansson (en i Malmö och en i Lund) och Anna Nilsson. Roligt tycker vi...


Rock on


Tränarna


Äntligen seriestart (med publik) - en välspelad och tuff match mot Engelholm
2020-10-04 20:19
Ladda album (+13 bilder) >>
Hej alla!

Äntligen seriepremiär hemma för F04/05 mot Engelholms FBC. Inte nog med det, vi välkomnar dessutom vår publik (även om vi bara fick ha 50 personer på läktaren). Ni har varit saknade. 🤘🏻

Vi har mött Engelholm FBC många gånger genom åren. Det är alltid ett mycket tufft motstånd och Engelholm sätter alltid alla lagdelar på prov. Så även denna gång. Vi är grymt nöjda med hur våra tjejer genomförde matchen. Vi lyckades försvara oss bra (backcheck är alltid extra viktigt mot Engelholm som är väldigt duktiga på båga in från kanterna) och vi lyckades göra mål på en hel del av våra chanser. I jämna matcher så är det små marginaler som avgör och denna gången lyckades vi dra det längsta strået. Vi räknar så klart med att Engelholm kommer bjuda på minst lika hårt motstånd när vi möter dem igen uppe i Ängelholm. Vi får passa på att tacka våra förstärkningar från dam (vi får spela med en 03:a per match under denna säsongen) och som vanligt från F06/07. 

Vi tränare är väldigt nöjda med hur tjejerna genomförde vår matchplan. Från målvakt, backar, centers och anfallare. Alla stod upp för varandra på ett bra sätt och slet otroligt hårt. (Det kanske har hjälpt med ganska mycket fys nu på försäsongen - tips från tränarna). Vi vågar också att ha bollen lite mer nu även om det är utmaning när Engelholm är på andra sidan. Lite nytt är också att vi kommer fortsätta att laborera med 2-2-1 som spelsystem, fast på vårt sätt så klart. 😜. 

Så vi fortsätter som vanligt att jobbar vidare mer era talangfulla tjejer. De är grymma och vi hoppas att det alltid är ett bra avbrott från skolan att komma ner och köra järnet på träningarna. 💪🏻

Vi håller också tummarna för våra skadade spelare att de kan komma tillbaka till oss så fort som möjligt även om det kan vara en tuff väg tillbaka.

Stort tack till alla som hjälpte till med video-stream, kiosktjänst, sekretariat och som hallvärd.


Rock on

Tränarna

Två välspelade träningsmatcher, en kanon workshop och en jätte jättetråkig skada.
2020-09-04 10:29
Ladda album (+18 bilder) >>
Foto J.Nilsson och A. Gunnarsson

Två välspelade träningsmatcher, en kanon workshop och en jätte jättetråkig skada. 

Helgens tuffaste ögonblick var så klart när Sara skadade sitt korsband. Det är jätte jättetråkigt för Sara. Vi skall peppa henne genom sin rehab och se till att hjälpa till så mycket som möjligt för att motivera henne genom den tuffa vägen tillbaka.


Sara, du är fantastisk och vi vet att du är en grym fighter. Det kommer gå även om vi förstår att det känns tungt nu. 


Matcherna mot Malmö FBC och Engelholm FBC

När det gäller själva matcherna mot Malmö FBC och Engelholm FBC så var det tuffa, intensiva och spännande matcher att titta på. Det var första gång sedan i mars som vi spelade en riktig match men vi tyckte att tjejerna inte var speciellt ringrostiga. Våra motståndare gav oss inte så mycket val heller. =). 


Vi tar med oss några saker från matcher:

 1. Härlig inställning och otroligt bra kämpat på alla position

 2. Vi behöver lite bättre rörelse i anfallet för att hela komma till vår rätt

 3. Vi provade att ställa om till 2-2-1 under en del av matchen och vi tyckte det var ett lyckat experiment. Det är ju inte en så stor hemlighet att vi har alltid föredragit 2-1-2 men det är viktig att kunna behärska fler spelsystem. 

 4. Tjejerna från F06/07 gjorde ett fantastiskt bra jobb och vi ser fram emot vår samarbete mellan lagen. 

 5. All den fys vi har kört (och kommer köra) börjar ge resultat. Så klart var tjejerna rejält trötta efter matcherna men vi upplevde ändå att det fanns mycket energi genom matcherna. 


Workshop med laget

Det är alltid viktigt att sätta mål som lag och som spelare och vi tog chansen att samla laget efter Malmömatchen. Vi pratade inte bara mål utan passade på att gå igenom säsongen som helhet. Vi diskuterade:


 1. Målsättning för HT20/21

 2. Hur vill vi uppfattas som spelare, som lag och som tränare?

 3. Vilket typ av innebandy vill vi spela?

 4. Kaptensrollen

 5. Individuell feedback till varje spelare från tränarna

 6. och massa annat… 


@Petra, Åsa och Sandra plus alla andra som hjälpte till med mat och logistik. STORT TACK!


@Patrik, Annika och Petra - tack för sekretariatet..


Vi kommer fundera vidare nu under försäsongen på hur vi vill spela och hur vi skall kunna träna på bästa sätt eftersom vår tunn trupp blev ännu tunnare i helgen. 


Sara, you rock! 💪🏻


Nu kör vi!


Välkommen tillbaka - terminen startar idag!
2020-08-03 08:59
Hej alla!

Det är äntligen dags att få komma tillbaka till på planen. De flesta har fått träningstiderna men för säkerhets skull så kommer de här igen:

Måndagar 19.15-20.30 (Bråhögshallen) - Innebandy
Torsdagar 20.30-22.00 (Staffansthallen) - Innebandy

Fysträning (tillsvidare)

Tisdagen den 4 augusti kl 18.00 - 18.45 så är vi på Staffansvallen.
11 augusti och framåt kommer vi testa ett samarbete med Studio S. 


Övrigt 

Den 19 september så har vi anmält laget till FCH Cup i Helsingborg och vi tittar på att köra vänskapsmatcher med några lag från serien för att vara redo när serien äntligen drar igång. Vi arbetar på att få fram datum som passar både oss och de andra lagen. 


Sugen på träna med oss?

Inga problem, skicka gärna email till jonas@losell.com eller ring 0728-862738 så fixar vi det. Det går så klart lika bra att dyka upp på våra träningar också.  

Nu kör vi!

Rock on,

Tränarna F04/05

Gästtränare från Amerikansk Fotboll - Patrik Lundqvist
2020-04-29 15:18
Ladda album (+9 bilder) >>
Foto - J. Losell

Gästtränare från Amerikansk Fotboll - Patrik Lundqvist 


Vad har amerikansk fotboll gemensamt med innebandy? Väldigt mycket visade det sig. Båda sporterna handlar mycket snabba riktningsförändringar och explosiva starter. Det handlar också om att ligga nära sin motståndare och markera tight. 

 

Vi bad Patrik (som har förflutet med Håkan i sporten) komma ner och köra fys-övningar med oss. Så under en timme fick tjejerna lära sig helt nya övningar och massa nya uttryck som “shuffle” och “break”. De kämpade på riktigt riktigt bra och vi är övertygade om att detta kommer hjälpa oss att nå ett av våra mål nästa säsong - dvs att orkar hela vägen och känna att vi håller samma energi i tredje perioden. 


Patrik - du är en grym tränare. Vi är glada att du hade tid att komma ner och köra järnet med oss. 

Tjejerna i F04/05 - you rock, som vanligt…


BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Stanstad.com, 14/04 22:03 
Stanstad.com, 09/04 19:12 
Stanstad.com, 03/04 11:45 
Stanstad.com, 01/04 22:22 
Stanstad.com, 29/03 19:54 
 
Sponsorer