SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
P05

IK Stanstad P05
Vill du börja träna med oss. Anmäl dig på denna länken och kom ner på en av träningarna. Var ombytt och ha en vattenflaska med. Kom i tid.
 
Träningstider säsongen 20/21
Måndagar kl 19:30 - 21:00 i Uppåkrahallen i Hjärup Länk till karta https://goo.gl/maps/7tgpWEwBUB7jr9RP7
Tisdagar kl  18:30 - 20:00 i Staffanshallen. (Samling i omklädningsrummet)
Torsdagar kl 16:45 - 18:15 i Staffanshallen. (Samling i hallen)

 
Tränare:
Magnus Rickard 0733-343435, magnus.rickard[at]gmail.com
Okko Mikola 076 762 11 26, okko.mikola[at]gmail.com
För att mejla oss byt ut [at] mot snabel-a

Vårt lag : IK Stanstad P05

Värdegrund  
Klubbens kärnvärden är Gemenskap-Stolthet -Tradition. I vårt lag innebär det att vi respekterar varandra och alla hjälps åt att skapa en positiv anda. Vi enas stolta under klubbmärket. Vi har en stark och stolt historia som förpliktigar.  
Alla som vill spela innebandy får vara med på samma villkor som resten av laget. Det görs ingen skillnad på spelare. Ömsesidig respekt inom laget är en orubblig regel. Laget före jaget.  
  
Träning  
Vi kommer i tid till träningarna och hjälper till att sätta upp sarg och vara redo så att träningen snabbt kommer igång. Lagindelningar är olika varje gång. Kämpaglöd och kreativitet och kamratanda premieras framför ren innebandykompetens och idrottslig förmåga. Vi tränar två gånger per vecka, har man andra aktiviteter som krockar som gör att man inte kan vara med alltid så är man trots det lika mycket med i laget som den som aldrig missar en träning.   
  
Match  
För att spela match skall man vara tränad. Man kan vara tränad trots att man missat de senaste innebandyträningarna. De spelare som har fler fysiska aktiviteter och således är tränade kommer att bli uttagna till match. Vi vill gärna ha en dialog i denna frågan. Är man otränad så står man över tills man åter är tränad. 65% träningsflit under säsongen alternativt 75% två veckor före match krävs för att anses tränad. Ambitionen är att samtliga som är uttagna till match spelar lika mycket och ibland på olika positioner. Vi äter ordentligt innan match och äter inget godis eller dricker läsk inför eller mellan matcher.

Skånemästerskapet
Skånemästerskapet som infaller efter ordinarie säsong kommer att erbjudas spelare baserat på träningsflit under hela säsongen.

Föräldrar och supportrar 
Vi har även lite förhållningsregler till våra supportrar och fans. Vi vill att vår hejaklack hejar på oss och uppmärksammar vår kämpaglöd. Instruktioner från läktaren vill vi inte ha, domarens arbete underlättas om hen får arbeta ostört. Denna regel gäller oavsett situation. Har ni synpunkter på domarens beslut så framför detta till tränaren så ser vi till att denna feedback förmedlas vid rätt tillfälle. Fråga inte efter resultatet utan fråga om det var kul eller vad som var roligast. I vårt lag råder totalförbud mot alla former av individuella bonusar såsom monetära belöningar för antalet gjorda mål eller liknande. Segrarna bär vi tillsammans som lag och motgångarna likaså. 
 
Utrustning 
Skor som inte färgar golvet, vattenflaska (fylld) och ombytt för träning. Skyddsglasögon är obligatoriskt enligt beslut på föräldramöte och även vid match enligt regler från Skibf (Skånska Innebandyförbundet) Läs mer på www.skibf.se. Vi har ett begränsat antal klubbor och glasögon att låna ut om man är ny eller har glömt.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Stanstad.com, 21/09 10:41 
Stanstad.com, 21/09 10:40 
Stanstad.com, 03/09 12:00 
Stanstad.com, 01/09 00:51 
 
Sponsorer