Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
IK Stanstad P05
Stanstad Pojkar -05
Vill du börja träna med oss. Anmäl dig på denna länken och kom ner på en av träningarna. Var ombytt och ha en vattenflaska med. Kom i tid.
 
Träningstider säsongen 18/19
Tisdagar kl  18:30 - 19:45 i Staffanshallen.
Torsdagar kl 16:30 - 18:00 i Staffanshallen.

 
Tränare:
Magnus Rickard 0733-343435, magnus.rickard(at)gmail.com
Rickard Karlsson 0733-447903, rickard(at)familjen-carlsson.se
Om du vill mejla oss; byt ut (at) mot snabel-a

Vårt lag : IK Stanstad P05

Värdegrund  
Klubbens kärnvärden är Gemenskap-Stolthet -Tradition. I vårt lag innebär det att vi respekterar varandra och alla hjälps åt att skapa en positiv anda. Vi enas stolta under klubbmärket. Vi har en stark och stolt historia som förpliktigar.  
Alla som vill spela innebandy får vara med på samma villkor som resten av laget. Det görs ingen skillnad på spelare. Ömsesidig respekt inom laget är en orubblig regel. Laget före jaget.  
  
Träning  
Vi kommer i tid till träningarna och hjälper till att sätta upp sarg och vara redo så att träningen snabbt kommer igång. Lagindelningar är olika varje gång. Kämpaglöd och kreativitet och kamratanda premieras framför ren innebandykompetens och idrottslig förmåga. Vi tränar två gånger per vecka, har man andra aktiviteter som krockar som gör att man inte kan vara med alltid så är man trots det lika mycket med i laget som den som aldrig missar en träning.   
  
Match  
För att spela match skall man vara tränad. Detta är en regel som får innebörd och tjänar sitt syfte på lite högre nivå men vi sätter ribban där den skall vara redan nu. Man kan vara tränad trots att man missat de senaste innebandyträningarna. De spelare som har många aktiviteter och således är tränade kommer att bli uttagna till match. Vi vill gärna ha en dialog med föräldrarna i denna frågan. Är man otränad så står man över tills man är tränad. Anledningen är att skaderisken ökar samt respekt gentemot lagkamrater och motståndare. Ambitionen är att samtliga som är uttagna till match spelar lika mycket och på olika positioner. Vi äter ordentligt innan match och äter inget godis eller dricker läsk inför eller mellan matcher.  
 
Föräldrar och supportrar 
Vi har även lite förhållningsregler till våra supportrar och fans. Vi vill att vår hejaklack hejar på oss och uppmärksammar vår kämpaglöd. Instruktioner från läktaren vill vi inte ha, domarens arbete underlättas om hen får arbeta ostört. Denna regel gäller oavsett situation. Har ni synpunkter på domarens beslut så framför detta till tränaren så ser vi till att denna feedback förmedlas vid rätt tillfälle. Fråga inte efter resultatet utan fråga om det var kul eller vad som var roligast. I vårt lag råder totalförbud mot alla former av individuella bonusar såsom monetära belöningar för antalet gjorda mål eller liknande. Segrarna bär vi tillsammans som lag och motgångarna likaså. 
 
Utrustning 
Skor som inte färgar golvet, vattenflaska (fylld) och ombytt för träning. Skyddsglasögon är obligatoriskt enligt beslut på föräldramöte och även vid match enligt regler från Skibf (Skånska Innebandyförbundet) Läs mer på www.skibf.se. Vi har ett begränsat antal klubbor och glasögon att låna ut om man är ny eller har glömt.
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer