Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IK Stanstad Herr A
IK Stanstad Herr A (Herrar div1 Södra Götaland)
 
Kontaktuppgifter tränare: 
Magnus Anderberg
Tel 0708-83 55 85
 
Träningstider 2018/2019
Samling 15 minuter innan träningsstart i omklädningsrummet.
Måndagar 20.30 - 22.00, Bråhögshallen
Onsdagar 20.30 - 22.00, Uppåkrahallenl 
Kvalitetsvärvningar
2017-05-05 21:19


Det är med stor glädje vi kan presentera tre stycken nyförvärv. Det handlar om Peter Mårtensson som tidigare representerat Malmö FBC( Allsvenskan, Div 1), Malmhaug KFUM ( Div 1) och nu senast IBK Lund ( Div 1), Robin Claren som tidigare representerat Malmö FBC (Allsvenskan, Div 1, Div 2) och senast Lomma FBC (Div 2) och Robin Hellberg som tidigare har representerat IK Stanstad (Div 1, Div 2)

Mattias "Hacke" Johansson tränare i IK Stanstad säger så här om nyförvärven.

Peter Mårtensson: "Pejan" är en spelare som har ett stort lugn i sitt spel och kommer vara otroligt värdefull för oss som nykomling i Div 1. Han besitter både offensiva och defensiva egenskaper och har en fantastisk överblick. Utöver det kommer han också glida rakt in i gemenskapen i det här gänget då han känner de flesta sen tidigare och jag har även haft honom som tränare under 4 säsonger i lag jag tidigare haft. 

Robin Claren: "Clarre" har gjort starka säsonger de senaste två åren för Lomma och varit deras starkaste spelare. Han är en spelare som våra motståndare kommer känna av ofta då han besitter fysiska egenskaper som få andra spelare gör, jag kan inte påminna mig att jag någonsin sett någon få honom ur balans. Han har tidigare haft lite strul med en fot men det har vi fått åtgärdat och det ska bli mycket intressant vilken skada han kommer åsamka våra motståndare när han är i 100% fysisk form.
Han spelade tillsammans med "Pejjan" i Malmö FBC och de var den säsongens mest stabila backpar när de bärgade seriesegern med 10 poängs marginal i Div 1. Tanken är givetvis att de återigen ska bilda backpar och även för "Clarre" blir det en enkel resa in i laget då de flesta av killarna i laget är barndomsvänner till honom.

Robin Hellberg: "Abbe" är tillbaka igen och är en äkta Stanstad påg som är en otroligt bra tvåvägsspelare som jag är oerhört glad över tar upp klubban igen. Han har en bra vinnarskalle och ställer krav på sin omgivning. Med honom i truppen så kan vi ställa 3 st otroligt konkurrenskraftiga formationer på banan och det är otroligt viktigt att vi fått in dessa 3 herrar för att öka kvaliteten på både träningar och match. Jag behöver väl knappt säga hur enkelt "Abbe" glider in i laget och jag vet att det är många fler än jag i och omkring laget som är glada över hans comeback.

IK Stanstad - Skurup
2015-11-08 22:17
Förlust

Vi tar med oss 6 mot 5 spelet och målvaktsspelet från denna match samt en förståelse för att vi måste vara bättre än att låta saker vi inte kan påverka ha inverkan på resultatet. Det finns några detaljer i anfallsspelet och boxplay vi kan vara nöjda med.Jag skrev en betydligt längre utläggning men den raderades efter den tjänat sitt syfte för mig personligen. Vår egna prestation är helt enkelt för dålig totalt sett och vi måste jobba hårdare för att komma åt de nycklar som krävs för att vinna innebandy matcher och det ansvaret ligger på mig att se till att gubbarna gör just det och det ligger på gubbarna att göra det.

Mattias"hacke"Johansson
Inför Stanstad - Skurup i Skåne H2 med "Hacke"
2015-11-06 23:01
Äntligen så ska vi återigen spela match och denna gång ställs vi mot det topptippade laget Skurup IBK. Vi har haft bra träningar senaste tiden och sakta men säkert börjar vi närma oss den nivå som krävs för att vi ska kunna utveckla förmågor och inte bara förvalta den nivå vi tidigare haft.
Vi hade en träningsmatch mot ett lag högre upp i seriesystemet vilket är ett tilltag jag inte provat på tidigare men som jag hoppas vi kommer ha möjlighet att göra vid fler tillfällen då det ger ett bra "bryt" och möjlighet att träna mot ett motstånd som inte vet exakt hur man spelar eller agerar. Vi drar inga stora växlar på resultatet annat än att det var skönt att vinna och visa att vi tagit några kliv sedan vi möttes senast.

Vi har fått en ny spelare in i truppen nämligen Philip Karlsson som kommer från Skurup IBK och är redo för debut mot sin tidigare klubb redan i helgen. Detta gör att vi är numera 21 utespelare och 4 målvakter i truppen och det är oerhört glädjande att ha tillgång till en sådan stark trupp.

Det ska bli väldigt spännande att ta oss an Skurup på hemmaplan och vi vet ganska väl vad vår motståndares styrkor och svagheter är och nyckeln blir som alltid i matcher mot bra motstånd att få matchbilden att passa oss. Vi hoppas på ett fullsatt Bråhög och ett resultat som gläder såväl oss i laget som det gör hemmapubliken.
Bortaseger
2015-10-24 21:28
Det är en match som inte går till historieböckerna men det är skönt att vi fortsatt endast har vinster i årets division 2. Jag har svårt att se Malmö IBF på en av bottenplaceringarna när serien ska summeras. De har en stabil organisation försvarsmässigt och några spelare som borde kunna leverera för dem i matcher som kommer. 

För egen del så spelade vi ganska krampaktigt och utan stor inspiration. Viss del i det får givetvis tillskrivas Malmös försvarsarbete men största delen handlar om att vi idag inte kom upp på en bra nivå av någon anledning, tråkigt men så blir det ibland. Samtliga i dagens trupp kommer i spel och vi går på 3 kedjor i stort sett hela matchen vilket är skönt.

 Nu kommer en träningsvecka som inte kryddas med match utan vi har spelledigt och det betyder att vi kan trycka på ordentligt i träningarna under veckan.

// Mattias"hacke"Johansson

 
Inför Malmö IBF
2015-10-23 16:35
På andra sidan står Malmö IBF som är ett ungt lag med allt vad det innebär på både plus och minussidan. Vi har fortsatt ett väldigt stort fokus på att ta utgångspunkt i vårt försvarsspel och prioritera det. Vi ligger i toppen och de ligger nästan helt i botten men det betyder faktiskt ingenting med bara 4 omgångar spelade utan för vår del handlar det om att ta oss an utmaningen på samma sätt som vi hittills har gjort vilket jag är helt säker på vi komma göra. En av de många saker jag gillar med det här gänget är att inte en enda gång har de yttrat någonting om någon motståndare som ens antyder att man underskattar någon , det har faktiskt varit det motsatta att jag har varit tvungen att påtala hur bra vi faktiskt kan vara om vi tar på blåstället varje match och träning.

// Mattias"hacke"Johanson
 
 
Sponsorer