Bli medlem i IK Stanstad
Stanstad P10/11

Välkomna till Stanstads lag för pojkar födda 2010 och 2011.

Att spela innebandy är en fartfylld sport. I laget satsar vi hårt på lagsammanhållning och att ha roligt. Är ditt barn sugen på att träna innebandy är du hjärtligt välkommen ner på någon av våra träningar för att testa på. Medtag innebandyglasögon, klubba, inneskor och vattenflaska. För aktuella träningstider ber vi Er kolla i lagets kalender.

För att anmäla ert barn till denna grupp följ denna

länk

Referat: Åkarps IBK P10/11 - IK Stanstad P10/11
Seriepremiären avklarad
2021-10-25 20:55

Då var seriepremiären avklarad. Vi mötte först Åkarp som bjöd på tufft motstånd. I första halvlek var vi inte helt samspelta men i andra halvlek bjöd killarna på fina löpningar och härliga passningar. Andra matchen, med bara 15 min paus emellan, var mot Helsingborg som även dem bjöd på en rolig innebandymatch. Att ha två matcher på raken tar på krafterna och denna söndag orkade vi tyvärr inte hela vägen. Det känns oerhört kul att matcherna är igång och att killarna är så taggade. Nu kör vi! #hejastanstad

Facebookgruppen
2018-04-06 18:33
Nu har Stanstads lag för pojkar födda 2010 och 2011 en egen facebookgrupp som heter Stanstad P10/11. I denna grupp informerar tränarna löpande om träningar och övrig viktig information.
Hjärtligt välkomna att följa truppen.
Stanstad.com, 26/11 06:27
Stanstad.com, 15/11 22:46