SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
P13

Välkommen till P13
Vi välkomnar alla pojkar födda 2013 till att prova på innebandy! Det är bara att dyka upp och testa. Det finns klubbor att låna!

Första träningen för säsongen tisdagen den 22/8.

Träningstider 2023/2024:
Tisdagar 17.00-18.00 Bråhögshallen (Staffanstorp)
Lördag 10.30-12.00 Uppåkrahallen (Hjärup)
 
 
Vill Du anmäla ditt barn till P13 så kan ni komma ner på ett träningstillfälle och prova på och sedan anmäla Ert barn genom att klicka på knappen "Bli medlem i IK Stanstad" på startsidan.
 
 
Avslutning på säsongen
2024-06-06 22:34
Nästa gång tar vi dem!

Då har den här säsongen kommit till sitt slut. Vi hade en härlig avslutning där barnen bla utmanade föräldrarna på en match. Efter en jämn batalj kunde föräldrarna stå som värdiga segrare. Frågan är bara om detta var sista gången? Vi får se nästa säsong!

 

Vi ses efter sommaren! :)

/Tränarna

 

Påskcupen
2024-04-05 17:11
Ett av våra två lag som spelade i cupen!

Påsken är förbi, men inte gick den förbi utan inslag av innebandy! P13, utökade med 3 pojkar från vårt duktiga P14 lag, ställde upp med två lag i Påskcupen i Bjärred! Det var en dag fylld av tuffa matcher, kämparglöd och härliga insatser från våra pojkar! Trötta men glada tog de emot välförtjänta medaljer när dagen var slut! 😀

 

Vi tackar Bjärred för en fin cup och hoppas ses nästa år!

Träningsmatcher på stor plan
2024-03-08 20:35

Under helgen spelade vi två träningsmatcher mot Malmö FBC. Men det var inga vanliga träningsmatcher utan det var våra första matcher på stor plan med fem utespelare! Bägge lagen klarade detta galant och barnen kunde konstatera att det var större ytor, mer spring med att det var riktigt kul! :)

 

Vi tackar Malmö FBC för matcherna och ser framemot fler matcher på stor plan!

Stanstads P13-killar i Malmhaug Kidz Cup: En Helg av Kamp och lagmoral
2023-09-26 08:33

Under helgens Malmhaug Kidz Cup tog Stanstads p13-killar plats på innebandyplanen med en imponerande uppvisning av kämparglöd och beslutsamhet. Trots att vi ställdes inför utmaningar med att orka då vi på söndagen bara var 7-8 spelare, tog vi oss igenom helgen med huvudet högt och fantastisk laganda!
 

Efter en svår lördag med många tuffa matcher väntade B-slutspelet på söndagen, där vi fortsatte att verkligen visa att vi är ett lag.

I gruppspelet blev det en vinst och en förlust som räckte för att ta oss till semifinal.

I en intensiv semifinal mot Genarp fick vi möjligheten att testa vår moral när vi tidigt hamnade i underläge 0-2. Vi lyckades att vända till seger 4-2 och final väntade.

Finalen mot Landskrona var en nagelbitare. Även om resultatet slutade i en 1-2-förlust, kämpade killarna och tog ut den sista energin som fanns. Tyvärr räckte det inte hela vägen denna gång.  

Vi prövade under helgen några nya taktiska experiment, där vi bland annat valde att backa hem i banan. Under helgen fick vi också beröm från fler motståndarlag för vårt fina passningspel. Träningen ger resultat!

Trots att vi inte kunde ta hem förstapriset, känner vi oss mycket stolta över vår andraprispokal. 

Vill du testa på innebandy och är född 2013. Kom ner och testa tillsammans med vårt härliga gäng. Vi tränar tisdagar och lördagar.

Vi vill tacka alla som stöttade Stanstads p13-killar under helgens cup. Tack till föräldrar och till killarna!

Tränarna

P13 deltog i Malmö FBCs cup!
2023-09-23 16:59

P13 var med och spelade Malmö FBC cup förra helgen och kunde visa upp så väl som fint spel som sina nya fina matchkläder! 😀

Det var en cup men många spännande matcher och mycket glädje! Cup avslutades med att barnen fick vara med och springa in med Malmö FBC SSL Damer samt medaljutdelning i pausen!

 

Tack för en fin cup och helg! 😀

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer