SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
P13

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
Välkommen till P13
Vi välkomnar alla pojkar födda 2013 till att prova på innebandy! Det är bara att dyka upp och testa. Det finns klubbor att låna!

Första träningen för säsongen tisdagen den 22/8.

Träningstider 2023/2024:
Tisdagar 17.00-18.00 Bråhögshallen (Staffanstorp)
Lördag 10.30-12.00 Uppåkrahallen (Hjärup)
 
 
Vill Du anmäla ditt barn till P13 så kan ni komma ner på ett träningstillfälle och prova på och sedan anmäla Ert barn genom att klicka på knappen "BLI MEDLEM" uppe till höger.
 
 
Stanstads P13-killar i Malmhaug Kidz Cup: En Helg av Kamp och lagmoral
2023-09-26 08:33

Under helgens Malmhaug Kidz Cup tog Stanstads p13-killar plats på innebandyplanen med en imponerande uppvisning av kämparglöd och beslutsamhet. Trots att vi ställdes inför utmaningar med att orka då vi på söndagen bara var 7-8 spelare, tog vi oss igenom helgen med huvudet högt och fantastisk laganda!
 

Efter en svår lördag med många tuffa matcher väntade B-slutspelet på söndagen, där vi fortsatte att verkligen visa att vi är ett lag.

I gruppspelet blev det en vinst och en förlust som räckte för att ta oss till semifinal.

I en intensiv semifinal mot Genarp fick vi möjligheten att testa vår moral när vi tidigt hamnade i underläge 0-2. Vi lyckades att vända till seger 4-2 och final väntade.

Finalen mot Landskrona var en nagelbitare. Även om resultatet slutade i en 1-2-förlust, kämpade killarna och tog ut den sista energin som fanns. Tyvärr räckte det inte hela vägen denna gång.  

Vi prövade under helgen några nya taktiska experiment, där vi bland annat valde att backa hem i banan. Under helgen fick vi också beröm från fler motståndarlag för vårt fina passningspel. Träningen ger resultat!

Trots att vi inte kunde ta hem förstapriset, känner vi oss mycket stolta över vår andraprispokal. 

Vill du testa på innebandy och är född 2013. Kom ner och testa tillsammans med vårt härliga gäng. Vi tränar tisdagar och lördagar.

Vi vill tacka alla som stöttade Stanstads p13-killar under helgens cup. Tack till föräldrar och till killarna!

Tränarna

P13 deltog i Malmö FBCs cup!
2023-09-23 16:59

P13 var med och spelade Malmö FBC cup förra helgen och kunde visa upp så väl som fint spel som sina nya fina matchkläder! 😀

Det var en cup men många spännande matcher och mycket glädje! Cup avslutades med att barnen fick vara med och springa in med Malmö FBC SSL Damer samt medaljutdelning i pausen!

 

Tack för en fin cup och helg! 😀

Cuper i Malmö!
2023-05-01 10:20

Senaste två helgerna har våra pojkar varit iväg och spelat två cuper i Malmö! Det har varit väldigt mycket glädje och fint spel! Pojkarna har fått än en gång prova på att spela 4 - 4 med målvakt och det märks att de har haft en fantastisk utveckling och trivs bra på den större plan! Ska bli skoj att följa dem nästa säsong när alla matcher kommer att vara i denna spelform.

 

 

P13 iväg på cup
2022-12-30 17:58

Den här veckan har P13 deltagit i Nyårscupen i Höllviken! En cup som pågått i fyra dagar och vi har haft två lag igång. Det ena laget var med och spelade fyra mot fyra med målvakt och det andra laget spelade tre mot tre med målvakt. Bägge lagen har spelat 3 matcher var och vi fick hjälp av två pojkar från vårt duktiga P12 lag som ställde upp när vi blev för få.

 

Det har varit en väldigt lyckad cup med mycket glädje och fin innebandy! Märktes att alla pojkarna var väldigt spelsugna! :) Nu tar vi en paus i någon veckan och sätter igång igen den 10/1.

 

Vi önskar alla ett Gott Nytt År och ses 2023!

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer