SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition

Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
Sanna Stridh är klar för säsongen 21/22 Dam A
2021-07-18 11:53

På målvaktssidan så kan vi stolt presentera att Sanna Stridh väljer att förlänga med Stanstad. Sanna är en smidig målvakt med bra utkast som stod för flertalet assist under föregående säsong. En central spelare både på och utanför plan som alltid bidrar till god stämning. Vi är glada att få behålla henne i truppen!

Emelie Olsson förlänger sitt kontrakt
2021-06-17 21:34

Vi är mycket glada att kunna berätta att Emelie Olsson fortsätter i Stanstad även nästa säsong. Emelie är en spelglad forward med mycket spring i benen, bra passningsspel och bra skott. Hon ger alltid allt i alla lägen och vill utvecklas. En härlig tjej att ha med i laget och vi är mycket glada att hon väljer Stanstad!

 

GEMENSKAP - STOLTHET - TRADITION

Kevin Crantz förlänger sitt kontrakt
2021-06-15 21:32

GEMENSKAP - STOLTHET - TRADITION

Elin Olsson förlänger sitt kontrakt
2021-06-14 21:29

Stolt presenteras ännu en trygg punkt i backlinjen när vi kan berätta att Elin Olsson väljer att spela i Stanstad även nästa säsong. Tack vare sin fantastiska spelförståelse och passningsskicklighet är hon en mycket viktig kugge i laget. En spelare som tar bra beslut på innebandyplanen och som alltid bidrar positivt bredvid planen. Vi är väldigt glada att Elin spelar i Stanstad nästa säsong!

 

GEMENSKAP - STOLTHET - TRADITION

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer