SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition

IK Stanstad Dam Bredd
Nu är det äntligen dags att köra igång breddverksamhet i föreningen. Vi välkomnar nya spelare, så väl de som tidigare spelat som helt nya, så länge man vill vara med och spela innebandy.
 
Hör av dig eller bara titta förbi en söndag och testa på.
 
Kontaktuppgifter: 073-692 96 99  sport@stanstad.com
  
Träningstider: Söndagar 18:30-20:00 i Bråhögshallen.
Lite styrka
2023-02-26 22:18

Idag slängde vi in lite extra benstyrka på träningen. Nu jäklar kör vi! Grymt pass ikväll. Vi ses nästa söndag.

Vi fortsätter växa
2023-02-12 19:53

Så oerhört roligt att se så många Goldies på plats denna söndagkväll. Efter lite teknik och passningar var det dags för spel på lite större plan.

 

Med större plan finns fina möjligheter för snygga passningar vilket vi verkligen fick se ikväll. Sandra gjorde sin andra träning som målvakt, vilka räddningar.

 

Grymt jobbat ladies, vi ses nästa vecka 💪

Avrundning av helgen
2023-01-23 12:02

I söndags var vi hela 14 tjejer som kom till träningen vilket var fantastiskt kul. 

 

Det har funnits önskemål om att köra lite övningar vilket vi gjorde, det övades på lite teknik och passningar. Om det var övningarna eller fler personer vet vi inte men det hölls ett bra tempo under småplansspelet och det bjöds på en mängd fina passningar. 

 

Innebandy är en fantastiskt rolig träningsform och även om man aldrig hållt i en klubba är man varmt välkommen ner och testa på. Man behöver inte vara i form, ALLA är välkomna. Det bjuds på många goa skratt och nya (och gamla) bekantskaper. Välkommen ner på söndagar klockan 18.30-20.00 på Bråhögshallen. (kolla kalendern för säkerhets skull)

 

VI SES!

Så var vi igång
2023-01-15 21:17

Denna blåsiga söndagkväll körde vi igång träningen efter juluppehållet. Det var ett glatt gäng som värmde upp och lirade småplansspel. Det var några nya ansikten men vi hoppas självklart på att bli fler. Är du eller någon du känner sugen på att testa på? Tveka inte utan kom ner, klubbor finns att låna. Innebandy är en fantastiskt rolig sport och alla kan delta på sina egna villkor.

 

Vi ses på Bråhögshallen söndagar 18.30-20.00. Kolla i vår kalender för aktuella träningar.

Nu är vi igång!
2022-12-04 23:30

Då var IK Stanstads Oldgirls igång! På första träningen var vi tio sugna kvinnor som var laddade för att lira innebandy! Vi började med lite lätt uppvämrning och sedan var det småplansspel som gällde. På planen hade vi allt från nybörjare till återvändande innebandyspelare. En skada hann vi med men vi hoppas att Fanny snart är tillbaka.

 

Det var ett glatt gäng och vi hoppas att Ni liksom vi hade det roligt, vi ser fram emot att ses redan nästa vecka. Vi ser gärna att fler kommer ner och testar på så tveka inte, bara kom ner!

 

Vi ses nästa söndag kl 20-21.30 på Bråhögshallen!

 

// Sara och Charlotte

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer