SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Herr A

Herrlaget tillbaka på vinnarspåret
2022-11-15 22:24

Efter tre matchfria helger lyckades herrlaget bärga första hemmasegern via 6-4 mot Västra Ingelstad. Underläge efter två perioder, vändes till seger under de sista 20 minuterna.

 

-       Jag anade att vi skulle få slita hårt mot ett lag som släppt in väldigt få mål under inledningen på säsongen, säger Magnus Anderberg, herrlagets tränare.

 

Redan i matchens första byte gjorde gästerna 0-1 och efter att lagen gjort vartannat mål under första perioden, ledde det fram till 2-3 på tavlan i första pausen.

 

-       Vi spelade ganska okej offensivt, men förlorade alldeles för många dueller och våra motståndare var duktiga på att skapa lägen, säger Anderberg.

 

Efter en oavgjord andra period krävdes det en uppryckning och en vändning i tredje perioden för att segern skulle bli ett faktum.

 

-       Där växlade vi upp och lyckades skapa fler och bättre målchanser. Det var skönt att utdelningen kom och att vi lyckades överlista deras duktiga målvakt, avslutar en nöjd Stanstadtränare.

 

Nu väntar två raka bortamatcher innan vi gästas av Malmö FBC söndagen den 4 december 12:30.

 

- Det var väldigt kul att se så många på läktaren och särskilt härligt med alla barn som var inne och sköt i pauserna. Så pigg och levande var Bråhögshallen i slutet av 90-talet och jag hoppas alla kommer tillbaka igen mot Malmö, hälsar Magnus Anderberg.


Nyhetsarkiv
Storseger för herrlaget2023-10-19 09:03
 
Sponsorer