Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

I en tid där föreningar som baserar sin verksamhet på ideell verksamhet får det svårare och svårare resursmässigt ser vi i IK Stanstad vikten av samarbete och samverkan med företag som helt avgörande för föreningens fortsatta verksamhet och utveckling.

Med anledning av detta breddar vi inför säsongen 2015/2016 möjligheterna till insats oavsett om man representerar en större organisation eller om man är del av en egen mindre verksamhet.

Alla kan stödja IK Stanstad!

Är Ni intresserade av att stödja en av Skånes mest merittyngda föreningar som ständigt jobbar med att utvecklas och vara en positiv samhällskraft i Staffanstorps kommun? Tveka inte att höra av dig till marknad@stanstad.com   
IK Stanstad samarbetspartner (företag)
Vårt sätt att se på våra primära sponsorer inför 2015/2016 är delvis ett nytänk som vi tror mycket på. 
Vi jobbar dels med traditionell exponering men vi vill också skapa mervärden både för företaget, föreningen och medlemmen.

1 Logotyp på alla matchställ
2 Logotyp på seniorlagens matchställ
3 Logotyp på representationslagens uppvärmningströjor
4 Anläggningsdekal på vägg 
5 Anläggsningsdekal på sarg
6 Anläggningsdekal, vepa
7 Länkad webbanner
8 Logotyp i matchprogram
9 Medlemsskap
10 Punktinsatser vid arrangemang
11 Branschunikt - endast en aktiv inom varje bransch (om inte företagen förespråkar det motsatta)
12 Förtur i möjligheter till ytterligare stöd och samarbete

Fasta paket med insats från 5 000 kr till 50 000 kr/år
Huvudsponsor, insats 50 000 kr 1-12
Guldsponsor, insats 25 000 kr 2-12
Silversponsor, insats 15 000 kr 2 el. 3 samt 4-12
Stanstadpartner, 7500 kr  
Stanstaditen. 1000 kr
Naturligtvis finns även möjlighet att skräddarsy paket! 

"Stanstaditen"
Inför 2015/2016 inför vi ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att sponsra, vi kallar det "Stanstaditen". Bakgrunden är att vi ser ett behov då en stor andel företag gärna stöttar föreningslivet i mindre skala men av olika anledningar har begränsade möjligheter till djupare samarbeten. Då är Stanstaditen ett väldigt bra alternativ och vi tror att den absolut största andelen av våra sponsorer 2014/2015 kommer att finnas här, "Stanstaditen" följer verksamhetsåret och löper därför i perioden 1/5-15 - 30/4-16. 

För 1000 kr får du:
* Logotyp på länkad webbanner
* Logotyp på bildskärm i Bråhögshallen
* Logotyp i alla matchprogram

stanstaditen(1).pdf »

Har Du kontakter i företag som skulle vara intresserade av det här? All information för att aktivera sponsringen finns i bifogad fil.
Medlemsskap och gräsrotssponsor
En fungerande förening utgörs av flera olika delar där intresse, engagemang, delaktighet och ekonomi är viktiga hörnstenar. För att ytterligare skapa möjligheter och stimulera anhöriga till våra spelare erbjuder vi två varianter där Ni har möjlighet att direkt stötta vår verksamhet, som stödmedlem går du dessutom gratis på matcherna och får ta del av våra partners och sponsorers medlemserbjudanden.

 
Sponsorer